Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Benalmadena


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Benalmadena

Hotelul Alay**** -adults only - este situat in Benalmádena Costa, foarte aproape de potul de agrement Puerto Marina, unul dintre cele mai vestite din zona.

Hotelul Alay****, situat foarte aproape de plaja in Benalmadena, este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei care iubesc marea, plaja si soarele, cat si pentru cei care vor sa viziteze principalele puncte de interes din sudul Spaniei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Las Arenas****, total renovat in anul 2004, este situat in Benalmádena Costa, langa castelul Bil-Bil si plaja Santa Ana, la distanta de 1km de portul de agrement din Benalmádena (Puerto Marina) si la 8km de aeroport.

 Hotelul Las Arenas****, situat la 100 m de plaja din Benalmadena, este varianta pefecta de cazare atat pentru cei ce doresc sa se bucure de mare, plaja si soare, cat si pentru familiile cu copii.


Apartamentele Flatotel Internacional*** sunt situate in Benalmádena Costa, in zona Torrequebraba, langa terenul de golf cu acelasi nume, la 2 km de portul de agrement Puerto Marina si la numai 10 minute distanta fata de centrul statiunii.Apartamentele Flathotel Internacional***, situat pe malul marii in statiunea Benalmadena, (Costa del Sol), sunt potrivite in special pentru familii (spatiile de cazare variaza de la 2 la 7locuri) care cauta cazare fara masa , cu facilitati de self catering .

Benalmadena

Benalmadena este unul dintre nucleele turistice cele mai importante ale Costa del Sol occidentale (Spania). Infrastructura si serviciile localitatii se completeaza cu un parc de distractii international. Benalmádena se intinde de la muntii Mijas pana la marea Mediterana si este asezata in trepte, astfel favorizand o panorama nemaipomenita: mai intai Benalmádena, apoi nucleul urban Arroyo de la Miel si, in final, Benalmádena – Costa, unde gasim un numar mare de hoteluri, terenuri de golf, cazinouri si un port sportiv.

 

Harta:


View Benalmadena in a larger map

Plaje - Benalmadena

 

Plajele cele mai cunoscute si cu grad inalt de ocupare tocmai datorita dotarilor (servicii igienico-sanitare, dusuri, chioscuri, baruri pe plaja, restaurante, zone cu sezlonguri, sporturi nautice, retele si terenuri de voley, parcare, port pentru imbarcatiunile private, hidrobiciclete) sunt urmatoarele: Santa Ana, Maites si La Víbora.

1.   Santa Ana, din nisip gri mediu (600m – lungime, 20m – latime), este o plaja urbana care ofera o priveliste nemaipomenita inspre castelul Bil – Bil. Dotari: posibiliatate de cazare, autobuz, dus, supraveghere, chioscuri balneare, cosuri de gunoi, politie locala, restaurante, umbrele, inchiriere articole sportive si de plaja, sporturi nautice, sezlonguri, faleza, Crucea Rosie (cu salupa), telefon, asigura curatenia pe plaja, semnalizarea pericolului.

2.   Tajo de la Soga, din nisip mediu, gri (300m – lungime si 25m – latime), este o plaja cu situare rustica si grad scazut de ocupare, unde se pot practica scufundarile si pescuitul. Dotari: sporturi nautice, chioscuri balneare, umbrele, sezlonguri, cosuri de gunoi, semnalizarea pericolului, se asigura curatenia pe plaja.

3.   Arroyo de la Miel – Bil-Bil, situata intr-o zona urbana intre portul sportiv La Marina si castelul Bil-Bil, este formata din nisip mediu, gri (1400m – lungime, 20m – latime) si are ca dotari: telefoane publice, posibiliatate de cazare, autobuz, dus, supraveghere, chioscuri balneare, cosuri de gunoi, politie locala, restaurante, umbrele, inchiriere articole sportive si de plaja, sporturi nautice, sezlonguri, faleza, Crucea Rosie (cu salupa),  asigura curatenia pe plaja, semnalizarea pericolului, acces pentru persoane cu nevoi speciale.

Obiective culturale:

 

Castelul Bil – Bil iese in evidenta prin originalitatea sa; este situat in apropierea plajei. A fost construit in 1934 in stil neoarab si, in prezent, este folosit de Primarie pentru organizarea de expozitii si evenimente culturale. Interesante sunt si gradinile Muro, combinatie de plante si apa, creata de César Manrique.