Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Beiras


2 - unitati de cazare

2 - statiuni 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Vila Gale Coimbra**** este situat in centrul istoric al orasului Coimbra, oferind o vedere impresionanta catre Râul Mondego. Distante pana la: aeroport – 120 km, terminalul de autobuze – 200 m, gara – 1000 m.


Hotelul Luna Fatima*** este situat in orasul Fatima, la 10 minute de mers pe jos de Sanctuarul Fecioarei din Fatima, unul dintre cele mai importante locuri de devotiune in religia catolica. Distante pana la: aeroport – 125 km, gara – 22 km, terminalul de autobuze – 500 m, supermarket – 400 m.

Beiras

Portugalia este o Å£ară muntoasă, cu un mediu nepoluat. Peisajul său pur ÅŸi bine conservat se mândreÅŸte cu păduri dese ÅŸi aflorimente stancoase.

În Beiras veÅ£i găsi o mare varietate de natură, istorie ÅŸi cultură. În primul rând, există lacuri glaciare, ape de izvor ÅŸi tot felul de sporturi în aer liber: pe pamant, în aer saupe apă.

Parcul Natural Serra da Estrela merita o vizită, pentru că se mândreÅŸte cu apele izvoarele limpezi cu apa, locul de unde izvorasc raurile Zêzere ÅŸi Mondego.

Dacă te simţi energic, mergi la Linhares, unde poti te poti bucura de un zbor aventuros cu parapanta.

Pentru piscine naturale va asteapta in Serra da Lousã ÅŸi Serra do Açor. Iar pentru a va bucura de trasee linistite, vizitati Serra do Caramulo. Toate acestea reprezinta Beiras, unde veÅ£i găsi, de asemenea, oportunitati pentru canotaj ÅŸi rafting, alpinism, abseiling ÅŸi multe alte sporturi de aventură. Åži asiguraÅ£i-vă că petreceti mai mult timp pe coasta Atlanticului, bucurandu-va de nisipul alb al plajelor sale si de valurile mari ale oceanului.

De asemenea, în Beiras se afla localitatea Coimbra, unde se afla cea mai veche universitate din Portugalia, cu fabuloasa sa biblioteca in stil baroc.

Regiunea este umpluta cu istoria luptelor înverÅŸunate ÅŸi cu poveÅŸtile legate de rădăcinile Portugaliei, de dinainte de a deveni o naÅ£iune. Mergeti si cunoasteti satele istorice, cum ar fi Monsanto, oraÅŸele, cum ar fi Guarda sau Viseu, dominate de arhitectura tradiÅ£ionala din piatră, specifica Centrului Portugalei.

Beiras este o regiune caracterizata prin ospitalitate caldă, oferind vizitatorilor turism rural autentic. Farmecul oamenilor din aceasta zona poate fi descoperit în autenticitatea ritualurilor lor, ÅŸi in festivitatile lor populare religioase, cum ar fi Pastele. Dar este, de asemenea, prezent în bucătăria lor, cu brânzeturile specifice zonei, cârnaÅ£i ÅŸi miere de munte. Toate acestea vă aÅŸteaptă.