Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Baltenii de Sus


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Hotel plutitor Bella Marina**** se afla acostat pe bratul Sf. Gheorghe, in localitatea Baltenii de Sus ,Romania. Hotelul  plutitor Bella Marina****  este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat intr-un cadru natural de exceptie.


FACILITATI: Piscina exterioara

     Hotel Wels**** este situat in satul Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, cu iesire la Dunare, la circa 50 m. de apa.

     Puteti ajunge la hotel cu automobilul de pe soseaua TULCEA - MAHMUDIA, dar si cu ambarcatiunile care pleaca din Tulcea. Accesul la hotel se poate face direct cu masina, pe soseaua ce leaga orasul Tulcea de localitatea Murighiol (la iesire din localitatea Victoria la aproximativ 3 Km, se face un drum asfaltat la stanga catre localitatea Baltenii de Sus, hotelul fiind situat pe malul drept al Dunarii). 

     Hotelul Wels**** reprezinta un frumos hotel in mijlocul Deltei Dunarii, avand o pozitie foarte buna in Delta, deoarece permite vizitarea intregii zone (fiind situat central si avand multiple variante de excursii in zona). Hotelul a fost construit in anul 2006 si ofera cazare in camere confortabile, intr-o zona minunata din Delta Dunarii. Recomandam cu caldura restaurantul hotelului, bucatarii va vor delecta cu produse si bucate din peste proaspat, pregatit dupa retete stravechi, specifice anume acestei zone. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea 4 Salcii se afla in Baltenii de Sus, pe bratul Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii. Pensiunea este integrata perfect in natura, inconjurata de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului Fara Fund si asupra Dealurile Tulcei.