Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Astris


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Aeolis Thassos Palace 4* este situat in staiunea Astris din insula Thassos. La aproximativ 200 de metri de hotel se afla o plaja linistita. Alte plaje mai cunoscute ale insulei, precum Astris, se afla la 1 kilometru iar plaja Psili Ammos la 2 kilometri.

Hotelul este localizat in partea de sud-est a insulei, la 7 kilometri de Potos si la 10 kilometri de Limenaria.

Hotelul Aeolis Thassos Palace 4* din Astris, insula Thassos, este un hotel nou construit in perioada 2010-2011, ce imbina luxul si eleganta, pentru vacante relaxante la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Aeria*** este situat in partea sudica a insulei Thassos, in zona denumita "Astris", la aproximativ 200 de metri de plaja.

Hotelul se afla la 7 kilometri de statiunea Potos si la 10 kilometri de orasul Limenaria.

Doua dintre cele mai populare plaje din zona, sunt situate la 1 kilometru - plaja Astris si 2 kilometri - plaja Psili Ammos. Ambele plaje au zona cu restaurante si baruri.

Raspandit pe 60.000 de metri patrati, hotelul Aeria*** din Astris, insula Thassos, este construit in stil amfiteatru, avand o arhitectura traditional greceasca. Complexul este format din cladirea centrala si 3 cladiri anexe. In cladirea centrala se afla receptia, restaurantul, barul, piscina exterioara si o terasa spatioasa cu vedere spre mare. Camerele sunt situate in cele 3 cladiri anexe. 

Hotelul a fost renovat in anul 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Astris Sun Hotel 2*+ se afla la circa 150 m. de plaja, in zona de sud a insulei Thassos.

Partial renovat, modern si atractiv, hotelul Astris Sun 2*+ atrage din ce in ce mai multi turisti, datorita serviciilor de calitate si a piscinei exterioare, precum si a tarifelor avantajoase de cazare.