Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Argostoli


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Galaxy** este situat in zona Fanari, pe soseaua ce strabare tarmul marii Ionice, la 1.5 kilometri de Argostoli, la 300 de metri de cea mai apropiata plaja si la 3 kilometri de plaja Makris Yialos.

Hotelul Galaxy** din Kefalonia este destinatia ideala de vacanta, fiind situat departe de zgomot si aglomeratie, intr-o zona linistita, dar in acelasi timp destul de aproape de centrul orasului si de port. In vecinatatea hotelului se afla numeroase restaurante iar ceva mai departe se afla si baruri si cluburi de noapte.


Hotelul Mirabel** este situat in orasul Argostoli din insula Kefalonia, in piata centrala, la 2 kilometri de cea mai apropiata plaja.

Deschis in 1990, hotelul Mirabel** din Argostoli, insula Kefalonia, este deschis tot timpul anului, fiind gata oricand sa ofere oaspetilor sai confort la cele mai inalte standarde. Acest lucru este garantat de personalul calificat si de curatenia exemplara.

Datorita locatiei centrale hotelul este foarte aproape de zona comerciala, de muzeele folclorice si istorice, de teatrul Kefalos, de centrul civic si de cele mai importante banci.

Hotelul este destinatia ideala atat pentru persoanele aflate in vacanta cat si pentru cei in calatorii de afaceri.