Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Argassi


7 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Diana Palace**** este localizat la 4 km distanta de orasul Zakynthos si la 200 m de plaja cu nisip din Argassi.

Hotelul Diana Palace**** face parte din Diana Group Hotels si este un hotel de 4* cu o arhitectura moderna, situat intr-o zona cosmopolitana a statiunii Argassi si este cel mai recomandat family-hotel din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Zakantha**** din statiunea Argassi, insula Zakynthos, reprezinta o varianta excelenta de cazare, fiind situat pe plaja cu nisip si apa limpede a marii Ionice. Hotelul Zakantha**** este situat in zona golfului Argassi, pe plaja si la 500 de metri de centrul statiunii. Orasul Zakynthos se afla la 2.5 kilometri, portul la 3 kilometri si aeroporul la 5 kilometri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Contessa*** este situat in statiunea Argassi, la aproximativ 250 de metri de plaja. Avand atat vedere spre mare cat si vedere spre munte, hotelul Contessa*** din Argassi dispune de privelisti incantatoare, oferind turistilor vacante relaxante la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Eleana este situat in statiunea Argassi, Insula Zakythos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Mimoza Beach se afla intr-o zona verde din Argassi si este o afacere de familie de aproape 50 de ani.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Palmyra se afla pe coasta de est a insulei Zakynthos, in statiunea Argassi, la 200 metri distanta de plaja, 50 metri de baruri, restaurante si magazine.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Paradise Beach*** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 4 km de capitala insulei, pe malul marii.

Hotelul Paradise Beach*** situat pe coasta estiza a insulei Zakynthos, pe malul marii, in statiunea Argassi, in apropiere de magazine, baruri si taverne, precum si de Hotelul Chryssi Akti cu care imparte aceeasi piscina si terasa pentru plaja comuna. Este un hotel modest.