Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !
Oasis

Oasis


Ravda, Bulgaria

POZITIA GPS: 42.648851, 27.68699

CLASIFICARE TURISTICA: aparthotel

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente Oasis 3* din Ravda este situat in zona de nord a statiunii Ravda, spre Nessebar, la doar 70 m. de plaja (al doilea rand de hoteluri).

Complexul ofera cazare in apartamente confortabile si spatioase, echipate modern, la doar cativa pasi de plaja.  Complexul a fost ridicat in 2006 si dispune de mai multe cladiri apropiate, piscina exterioara spatioasa, loc de joaca copii, posibilitatea usoara de a calatori atat catre Nessebar, cat si in sud catre Burgas, Sozopol, parcul national Strandja.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

 - Oasis, Ravda, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

5.00% Extra Reducere - Inclusa !

Reducere suplimentara pentru REZERVARI ONLINE pe site pentru miinim 4 nopti..Tarifele afisate sunt finale si includ reducerea.

Informatii tarife

Perioade Tarifare 2021 : 

 

         
         
         
         
01.06-23.06 24.06-13.07 14.07-20.08 21.08-06.09 07.09-30.09

 

Copii < 12 ani - gratuit sau reducere in anumite combinatii cu adultii .

Oferte Speciale si Early Booking 2021 : pentru discount si data de expirare a ofertelor efectuati cautare pentru perioada dorita si acestea vor aparea ca in exemplificarea urmatoare  :

Nota : periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

Servicii de cazare

Se ofera cazare in studio si in apartamente. 

Studio - o incapere mai spatioasa cu bucatarie utilata, doua paturi separate (care se pot uni), grup sanitar propriu cu dus, balcon sau terasa.

Apartamentele cu un dormitor dispun de bucatarie utilata complet, sufragerie cu canapea extensibila, dormitor, grup sanitar propriu, balcon sau terasa. O parte din apartamente beneficiaza de vedere la mare. 

Facilitati si Servicii Hotel

Complexul de apartamente Oasis din Ravda dispune de restaurant, cafe-bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, curte interioara spatioasa, loc de joaca copii, paza 24 h., parcare spatioasa pazita.