Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Complex Calithea

Complex Calithea


Kavarna, Bulgaria

POZITIA GPS: 43.412158, 28.360545

CLASIFICARE TURISTICA: aparthotel

Complexul de apartamente Calithea din Kavarna se afla la circa 150 m. de Marea Neagra. Deoarece complexul este situat pe o faleza inalta, pentru a ajunge la plaja trebuie sa faceti un scurt ocol, astfel incat distanta fata de plaja este de circa 500 m.

Apartamentele Calithea din Kavarna sunt spectaculoase, spatioase, moderne si beneficiaza de o vedere panoramica excelenta asupra Marii Negre. Fiecare apartament ofera posibilitatea pregatirii meselor la bucataria proprie, si savurarea unei gustari cu un pahar de vin pe terasa care asigura o vedere spectaculoasa la Marea Neagra.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Calithea, Kavarna, Bulgaria

 - Calithea, Kavarna, Bulgaria

Apartamente

GALERIE
Apartamente - Calithea, Kavarna, Bulgaria

 - Calithea, Kavarna, Bulgaria

 - Calithea, Kavarna, Bulgaria

 - Calithea, Kavarna, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Super Oferta Iunie Plaja.ro

Reduceri hotel + Reducere Plaja.ro ! Toate reducerile sunt calculate si incluse deja in tarifele afisate pentru rezervari pana la 30.06. Avans 20 % si diferenta pana la 21 zile inainte de data cazarii !

Servicii de cazare

Complexul Calithea este format din studio si apartamente moderne si spatioase, majoritatea beneficiind de o spectaculoasa vedere panoramica la Marea Neagra. Toate studiourile si apartamentele sunt dotate cu grup snaitar propriu, bucatarie utilata/ chicineta, WiFi, terasa sau balcon; aer conditionat, TV cu ecran plat, TV satelit. Toate unitatile beneficiaza de vedere frontala sau laterala la mare.

Apartamentele cu un dormitor dispun de sufragerie cu canapea, masa de bucatarie, bucatarie complet utilata, o vedere superba la Marea Neagra datorata pozitionare centrale a apartamentului. Capacitatea acestuia este de maxim 3 adulti, sau 2 adulti cu unul sau doi copii.

Apartamentele cu doua dormitoare beneficiaza de o sufragerie cu vedere panoramica la Marea Neagra, datorita geamurilor panoramice; oua dormitoare. 

Facilitati si Servicii Hotel

In complex Calithea exista un frumos loc de joaca, parcare pazita, posibilitate de inchiriere biciclete. La o distanta de circa 500 m. de complex veti regasi cateva restaurante, baruri si magazine.