Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Alvor


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Hotelul Pestana Alvor Praia***** este situat la 100 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), pe o stanca cu vedere catre plaja Tres Irmaos. Distante pana la: centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 3 km, terminalul de autobuze – 5 km, gara – 5 km, cazinou – 3 km.

Hotelul Pestana Alvor Praia*****, construit in anul 1968 si renovat partial in 2003, situat la 100 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele puncte de atractie din zona.


Hotelul Pestana Dom Joao II**** este situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), cu vedere catre plaja Alvor. Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 8 km, cazinou – 7 km.

Hotelul Pestana Dom Joao II****, renovat complet in 2008, situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele puncte de atractie din zona.


Vilele Pestana Dom Joao II**** sunt situate la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), cu vedere catre plaja Alvor. Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 8 km, cazinou – 7 km.

Complexul de vile Pestana Dom Joao II****, situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.


Complexul de apartamente Prainha Clube**** este situat la 300 m de plaja, la 2 km de centrul statiunii Alvor (Algarve), intr-o zona linistita, aproape de unele dintre cele mai importante terenuri de golf din regiune. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 65 km, port – 4 km, cazinou – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 4 km, supermarket – 50 m.

Complexul de apartamente Prainha Clube****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2010, situat la 300 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.


Complexul Turistic Prainha Village*** este situat la 300 m de plaja, la 2 km de centrul statiunii Alvor (Algarve), intr-o zona linistita, aproape de unele dintre cele mai importante terenuri de golf din regiune. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 65 km, port – 4 km, cazinou – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 4 km, supermarket – 50 m.

Complexul Turistic Prainha Village***, construit in anul 1970 si renovat partial in 2008 (unele vile sunt constructii din 2008), situat la 300 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.

Alvor

Alvor este o localitate situata in municipalitatea Portimao, in regiunea Algarve din sudul Portugaliei. In 2001, numara 4997 de locuitori, pe o suprafata de aproximativ 15.25 km².

Alvor a fost fondat în 436 de către generalul cartaginez Aníbal Barca, ca port comercial, pe care l-a numit Portus Hannibalis. Asezarea a crescut pe malul marii, aproape de locul numit Vila Velha, unde un castru celtic domina gura de varsare a râului în timpul epocii de fier. Colonia romană Ipses a fost absorbită în timpul epocii romane.

Situat la 8 km vest de Portimão, Alvor a devenit un important port în timpul ocupaÅ£iei maure (a fost ocupat în 716); a avut odată propriul sau castel impresionant, care a fost distrus de cutremurul din noiembrie 1755. Initial construit de cartaginezi în 436 i.Hr., a fost atacat ÅŸi jefuit de către cruciaÅ£ii creÅŸtini în 1189, în acelaÅŸi timp in care aÅŸezările mai mari, Silves ÅŸi Portimão, au fost ocupate. Regele João al II-lea a murit aici în 1495, după incercarea de a-si vindeca hidropizia cu apele termale de la Monchique.

Satul în sine este un labirint de străzi pietruite ÅŸi are o biserica din secolul al XVI-lea, cu un portal in stil manuelin, cu o arcada rotunjita ÅŸi motive florale abstracte. In ceea ce priveste plaja din Alvor în sine, există cateva intinderi minunate de nisip auriu spre Portimão, mai ales in micul golf din Praia Dos Tres Irmãos cu stâncile sale roÅŸii magnifice.

Mai departe, spre est se afla pesterile ÅŸi grotele pustii la João de Areus ÅŸi plaja liniÅŸtită si retrasă din Praia do Vau.

În apropiere de Alvor gasim satucul Abidaca, situat pe o pantă, la est de Alvor; aici intalnim urme ale unei aÅŸezări romane. Mai departe, spre est, se afla portul de pescuit, plin de viaţă, Portimão, care are numeroase restaurante bune si o multime de posibilitati de distractie pe timp de noapte.