Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Algarve


39 - unitati de cazare

8 - statiuni , 9 - unitati de 5 stele , 22 - unitati de 4 stele , 8 - unitati de 3 stele


Hotelul CS Salgados Mar***** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), chiar in zona dunelor de pe plaja Salgados, oferind o panorama deosebita asupra coastei zonei Algarve, a terenurilor de golf si a rezervatiei naturale din apropiere. Distante pana la: plaja – 100 m, Lisabona – 260 km.

Hotelul CS Salgados Mar*****, construit si inaugurat in anul 2011, situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere. Rezervatia naturala Laguna Salgados se afla la numai 300 m de hotel.


Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa***** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve). Distante pana la: plaja – 90 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 40 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 7 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 200 m.

Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa*****, construit si inaugurat in anul 2004, situat la 90 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere.


Hotelul Sheraton Algarve***** este situat la 250 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), pe o stanca cu vedere catre coasta Algarve si Oceanul Atlantic. Distante pana la: centrul statiunii – 8 km, cel mai apropiat aeroport – 30 km, terminalul de autobuze – 8 km, gara – 10 km, cazinou – 12 km, port – 12 km, supermarket – 800 m.

Hotelul Sheraton Algarve*****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2007, cu arhitectura maura, situat la 250 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere.


Aparthotelul Alfagar Suite**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind vederi incantatoare catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 200 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 33 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 50 m, terenul de golf Balaia – 50 m, terenul de golf Salgados – 9 km, terenul de golf Vilamoura – 12 km, zona comerciala „Areias Sao Joao” – 1.5 km, centrul vechi al statiunii Albufeira – 5 km.

Aparthotelul Alfagar Suite****, construit si inaugurat in anul 2009, situat la 200 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), ocupa, impreuna cu complexul Alfagar Village o suprafata de 11 hectare; ambele locatii sunt inconjurate de gradini luxuriante. Complexul ofera acces privat direct pana la plaja, pe scari, prin Alfagar Village.


Hotelul Alfamar Beach & Sport Resort**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 80 m, cel mai apropiat aeroport – 35 km, cazinou – 20 km, port – 20 km, supermarket – 4 km, terminalul de autobuze – 500 m, gara – 20 km.

Hotelul Alfamar Beach & Sport Resort****, construit in anul 1976 si renovat complet in 2002, situat la 80 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care ofera toate conditiile necesare pentru o vacanta relaxanta la malul Oceanului Atlantic.


Hotelul Aqua Pedra dos Bicos**** este situat la 180 m de plaja (catre care are acces direct), in centrul statiunii Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic, catre statiune si catre faleza, pana la Vilamoura. Distante pana la: centrul statiunii – 200 m, cel mai apropiat aeroport – 40 km, cazinou – 20 km, port – 20 km, supermarket – 500 m, terminalul de autobuze – 1000 m.

Hotelul Aqua Pedra dos Bicos****, construit in anul 2008, situat la 180 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de soare si plaja, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele obiective turistice din zona.


Hotelul Porto Bay Falesia**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: centrul statiunii – 8 km, cel mai apropiat aeroport – 35 km, cazinou – 14 km, port – 14 km, Vilamoura – 14 km.

Hotelul Porto Bay Falesia****, construit in anul 1998 si renovat complet in 2007, situat pe malul marii in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de soare si plaja, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele obiective turistice din zona.


Hotelul Vila Gale Atlantico**** este situat la 300 m de plaja da Gale si la 6 km de centrul statiunii Albufeira (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 42 km, cazinou – 22 km, port – 6 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 10 km.

Hotelul Vila Gale Atlantico****, construit in anul 1988 si renovat partial in 2006, situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care garanteaza odihna si relaxare adultilor si distractie celor mici.


Hotelul Vila Gale Praia**** este situat chiar pe plaja Gale si la 6 km de centrul statiunii Albufeira (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 42 km, cazinou – 22 km, port – 6 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 10 km.

Hotelul Vila Gale Praia****, construit in anul 1989 si renovat complet in 2005, situat la 100 m de plaja da Gale, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care garanteaza odihna si relaxare adultilor si distractie celor mici.


Complexul de apartamente Alfagar Village*** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind vederi incantatoare catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 200 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 33 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 50 m, terenul de golf Balaia – 50 m, terenul de golf Salgados – 9 km, terenul de golf Vilamoura – 12 km, zona comerciala „Areias Sao Joao” – 1.5 km, centrul vechi al statiunii Albufeira – 5 km.

Complexul de apartamente Alfagar Village***, construit in anul 1988 si renovat partial in 2009, situat la 200 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), ocupa, impreuna cu aparthotelul Alfagar Suite o suprafata de 11 hectare; ambele locatii sunt inconjurate de gradini luxuriante. Complexul ofera acces privat direct pana la plaja, pe scari.


Complexul de apartamente Aqua Mar*** este situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira, zona Olhos d’Agua (Algarve). Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 30 km, cazinou – 15 km, port – 7 km, supermarket – 300 m, terminalul de autobuze – 5 km, gara – 10 km.

Complexul de apartamente Aqua Mar***, construit in anul 2008, situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru turistii care prefera sistemul de masa in regim self - catering.


Hotelul Rocamar Beach*** este situat la 50 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve). Distante pana la: centrul statiunii – 50 m, cel mai apropiat aeroport – 42 km, port – 1.5 km, terminalul de autobuze – 2 km, gara – 7 km.

Hotelul Rocamar Beach***, construit in anul 1972 si renovat complet in 2006, situat la 50 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, cu acces direct catre plaja.


Hotelul Pestana Alvor Praia***** este situat la 100 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), pe o stanca cu vedere catre plaja Tres Irmaos. Distante pana la: centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 3 km, terminalul de autobuze – 5 km, gara – 5 km, cazinou – 3 km.

Hotelul Pestana Alvor Praia*****, construit in anul 1968 si renovat partial in 2003, situat la 100 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele puncte de atractie din zona.


Hotelul Pestana Dom Joao II**** este situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), cu vedere catre plaja Alvor. Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 8 km, cazinou – 7 km.

Hotelul Pestana Dom Joao II****, renovat complet in 2008, situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele puncte de atractie din zona.


Vilele Pestana Dom Joao II**** sunt situate la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), cu vedere catre plaja Alvor. Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 70 km, port – 8 km, cazinou – 7 km.

Complexul de vile Pestana Dom Joao II****, situat la 20 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.


Complexul de apartamente Prainha Clube**** este situat la 300 m de plaja, la 2 km de centrul statiunii Alvor (Algarve), intr-o zona linistita, aproape de unele dintre cele mai importante terenuri de golf din regiune. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 65 km, port – 4 km, cazinou – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 4 km, supermarket – 50 m.

Complexul de apartamente Prainha Clube****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2010, situat la 300 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.


Complexul Turistic Prainha Village*** este situat la 300 m de plaja, la 2 km de centrul statiunii Alvor (Algarve), intr-o zona linistita, aproape de unele dintre cele mai importante terenuri de golf din regiune. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 65 km, port – 4 km, cazinou – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 4 km, supermarket – 50 m.

Complexul Turistic Prainha Village***, construit in anul 1970 si renovat partial in 2008 (unele vile sunt constructii din 2008), situat la 300 m de plaja, in statiunea Alvor (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering.


Complexul Turistic Algar Seco Parque**** este situat in zona de faleza a statiunii Carvoeiro (Algarve), intr-o zona linistita, la 800 m de centrul statiunii si la 800 m de plaja amenajata. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 64 km, port – 18 km, cazinou – 18 km, terminalul de autobuze – 50 m, supermarket – 200 m.

Complexul Turistic Algar Seco Parque****, construit in anul 1986 si renovat partial in 2007, situat la 800 m de plaja, in statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru cei care prefera serviciile de masa in sistem self - catering. De aici se poate ajunge usor la cele mai importante puncte de interes din zona: formatiunea stancoasa Algar Seco se afla la numai 200 m de complex.


Hotelul Baia Cristal**** este situat chiar pe faleza, la 300 m de plaja Vale de Centeanes si la 1.7 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 60 km, port – 12 km, cazinou – 12 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 8 km, supermarket – 1.7 km.

Hotelul Baia Cristal****, construit in anul 1987 si renovat partial in 2010, situat la 300 m de plaja, in statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: formatiunea de roca Algar Seco se afla la 1.7 km de hotel, iar castelul Silves la 12 km.


Complexul Turistic Pestana Palm Gardens**** este situat pe un platou cu vedere catre Oceanul Atlantic, la 200 m de plaja si la 1.8 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 56 km, terminalul de autobuze – 50 m, gara – 11 km, supermarket – 1.8 km.

Complexul Turistic Pestana Palm Gardens****, construit in anul 1987 si renovat partial in 2007, situat la 200 m de plaja si la 1.8 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: catedrala Silves si castelul Silves se afla la 12 km de hotel.


Hotelul Tivoli Carvoeiro**** este situat chiar pe faleza, la 600 m de plaja si la 1 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 55 km, cazinou – 15 km.

Hotelul Tivoli Carvoeiro****, situat la 600 m de plaja, la 1 km de centrul statiunii Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare care se potriveste atat celor care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si celor care vor sa viziteze pricipalele puncte de interes din zona: Zoomarine se afla la 16 km de hotel.


Complexul Turistic Colina Village*** este situat in Poço Partido, la mai putin de 2 km de statiunea Carvoeiro (Algarve), intr-o zona rezidentiala. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 55 km, plaja – 1 km, port – 16 km, cazinou – 16 km, supermarket – 20 m.

Complexul Turistic Colina Village***, construit in anul 1994 si renovat partial in 2007, situat la 1 km de plaja si la 2 km de statiunea Carvoeiro (Algarve), este o varianta de cazare preferata in special de cei care sunt adeptii serviciului de masa in sistem self catering.


Hotelul Yellow Lagos Meia Praia***** este situat la 100 m de plaja Meia Praia si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 90 km, gara – 3 km, cazinou – 20 km, port – 3 km, centrul comericial – 1.5 km.

Hotelul Yellow Lagos Meia Praia*****, construit si inaugurat in 2010, situat la 100 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din zona, oferind, pe langa rasfat si relaxare, posibilitatea de a vizita principalele puncte de interes: Ponta da Piedade – 3 km, gradina zoologica Lagos – 10 km, Sagres – 30 km, Monchique – 35 km, Alvor – 15 km, Portimão – 18 km, terenul de golf Palmares – 600 m, terenul de golf Boavista – 6 km.


Aparthotelul Aqualuz Suite**** este situat la 600 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Lagos (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, gara – 3 km, terminalul de autobuze – 3 km, cazinou – 20 km, port – 3 km, supermarket – 100 m.

Aparthotelul Aqualuz Suite****, construit in anul 1991 si renovat complet in 2007, situat la 600 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Lagos (Algarve), este varianta ideala de cazare pentru o iesire relaxanta in familie sau pentru o vacanta linistita, la malul Oceanului Atlantic.


Complexul de apartamente Clube Porto Mos**** este situat la 100 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, pe o coasta cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, gara – 4 km, terminalul de autobuze – 100 m, cazinou – 22 km, port – 4 km, supermarket – 800 m.

Complexul de apartamente Clube Porto Mos****, construit in anul 2003, situat la 100 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este varianta ideala de cazare pentru o iesire relaxanta in familie sau pentru o vacanta linistita, la malul Oceanului Atlantic.


Hotelul Vila Gale Lagos**** este situat in zona plajei Meia Praia, la 150 m de malul marii si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, pe o coasta cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 85 km.

Hotelul Vila Gale Lagos****, construit in anul 2008, situat la 150 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este una dintre cele mai noi si mai luxoase unitati de cazare din zona, care va va oferi atat distractie, cat si relaxare.


Hotelul Carvi Beach*** este situat in zona plajei Dona Ana, la 50 m de malul marii si la 1.5 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), in partea de vest a zonei Algarve, cu vedere catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: cel mai apropiat aeroport (Faro) – 80 km, port – 2 km, terminalul de autobuze – 50 m.

Hotelul Carvi Beach***, situat la 50 m de plaja si la 1.5 km de centrul statiunii Lagos (Algarve), este o varianta buna de cazare, ideala pentru cei care vor sa se relaxeze in apropiere de una dintre cele frumoase zone de plaja ale Portugaliei.


Hotelul Algarve Casino***** este situat pe malul marii in statiunea Praia da Roca (Algarve), la 2.5 km de centrul statiunii. Este primul hotel cazinou din sudul Portugaliei. Distante pana la: port – 1000 m. supermarket – 1000 m, aeroport – 62 km, terminalul de autobuze – 1.5 km, gara – 2.5 km.

Hotelul Algarve Casino*****, construit in anul 1967, renovat total in 2003 si partial in 2010, situat pe plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este una dintre cele mai renumite si luxoase unitati de cazare din zona, preferata atat de turisti cat si de cei care calatoresc in interes de afaceri.


Bela Vista Hotel & Spa***** este situat chiar pe plaja Praia da Roca, in statiunea cu acelasi nume (Algarve). Este un boutique hotel intim si luxos, amenajat intr-o proprietate istorica. Distante pana la: port – 800 m.

Bela Vista Hotel & Spa*****, inaugurat in martie 2012 si situat pe plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este o varianta intima, unde luxul este combinat cu modernul si traditionalul in acelasi timp.


Aparthotelul Oriental**** este situat pe malul marii in statiunea Praia da Roca (Algarve), oferind o panorama spectaculoasa catre plajele intinse cu nisip fin auriu si catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, port – 250 m, supermarket – 50 m, cazinou – 100 m, aeroport – 65 km, terminalul de autobuze – 1 km, gara – 3 km.

Aparthotelul Oriental****, construit in anul 1988 si renovat complet in 2001, situat pe plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, cu o localizare excelenta, ideala atat pentru cei iubitorii de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice din zona.


Aparthotelul Rocha**** este situat la 50 m de plaja, in statiunea Praia da Roca (Algarve), fiind inconjurat de mare, port si terenuri de golf. Distante pana la: port – 1000 m, supermarket – 50 m, cazinou – 100 m, aeroport – 62 km, terminalul de autobuze – 1.5 km, gara – 2.5 km.

Aparthotelul Rocha****, construit si inaugurat in anul 2009, situat la 50 m de plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial.


Hotelul Santa Catarina*** este situat la 50 m de plaja, in statiunea Praia da Roca (Algarve). Distante pana la: aeroport – 60 km, centrul statiunii – 5 km.

Hotelul Santa Catarina***, construit si inaugurat in anul 2006, situat la 50 m de plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial.


Aparthotelul Jardim do Vau**** este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Algarve, in statiunea Praia do Vau. Distante pana la: aeroport – 60 km, centrul statiunii – 2.5 km, plaja – 50 m, terminalul de autobuze – 50 m, supermarket – 10 m.

Aparthotelul Jardim do Vau****, situat la 50 m de plaja in statiunea Praia do Vau (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial.


Martinhal Beach Resort & Hotel***** este situat in cadrul unui parc natural, la 500 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Sagres (Algarve), un frumos fost sat pescaresc. Distante pana la: aeroport – 115 km, terminalul de autobuze – 32 km, gara – 32 km, supermarket – 2 km, port – 32 km.

Martinhal Beach Resort & Hotel*****, construit si inaugurat in 2010, situat la 500 m de plaja in statiunea Sagres (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial, fiind unul dinte cele mai mari complexuri hoteliere familiale din Europa.


Hotelul Memmo Baleeira**** este situat in cadrul parcului natural Costa Vicentina, la 300 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii Sagres (Algarve), un frumos fost sat pescaresc. Distante pana la: aeroport – 115 km, terminalul de autobuze – 30 km, gara – 30 km, supermarket – 300 m, port – 30 km, cazinou – 40 km.

Hotelul Memmo Baleeira****, construit in anul 1962 si renovat complet in 2007, situat la 300 m de plaja in statiunea Sagres (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, preferata atat de cei care iubesc marea si soarele, cat si de cei care doresc sa viziteze principalele atractii turistice din zona. Fortareata Sagres se afa la 1 km de hotel, farul Cabo de Sao Vicente la 7 km, iar biserica Guadalupe la 10 km.


Hilton Vilamoura As Cascates Golf & Spa Resort***** este situat in triunghiul de aur al zonei Algarve, la 2.2 km de plaja si la 3 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 3.5 km, gara – 8 km, supermarket – 800 m, port – 2.3 km, cazinou – 2.5 km.

Hilton Vilamoura As Cascates Golf & Spa Resort*****, construit si inaugurat in 2007, situat la 2.2 km de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este una dintre cele mai luxoase si exclusiviste unitati de cazare din statiune, preferata in special de jucatorii de golf, pentru conditiile deosebite oferite.


Hotelul Vila Gale Ampalius**** este situat la 50 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 50 m, gara – 7 km, port – 200 m, cazinou – 300 m.

Hotelul Vila Gale Ampalius****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2008, situat la 50 m de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile tinere.


Hotelul Vila Gale Marina**** este situat la 200 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 100 m, gara – 7 km, port – 50 m, cazinou – 300 m.

Hotelul Vila Gale Marina****, construit in anul 1995 si renovat partial in 2007, situat la 200 m de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile tinere.

Algarve

Algarve (al carei nume provine din arabescul Al-Gharb, însemnând "Vest") este regiunea cea mai sudica a Portugaliei continentale. Aceasta are o suprafata de 5412 km patrati, cu aproximativ 450484 de locuitori permanenÅ£i, ÅŸi cuprinde 16 municipalitati. Regiunea coincide cu districtul Faro ÅŸi are ca centru administrativ oraÅŸul Faro, unde se afla atât aeroportul internaÅ£ional din Faro (FAO) ÅŸi universitatea de stat (Universitatea din Algarve).

Activităţile de turism şi serviciile conexe sunt extinse şi reprezinta mare parte a economiei estivale din Algarve. Producţia de peşte, fructe de mare şi fructe, care include portocale, fasole roşcovă, smochine şi migdale, sunt alte activităţi importante din regiune.

Algarve este cea mai populară destinaÅ£ie turistică din Portugalia, ÅŸi una dintre cele mai populare din Europa. PopulaÅ£ia sa se triplează în sezonul de vârf din timpul verii, datorită unui aflux mare de vizitatori, deoarece primeÅŸte o medie de 7 milioane de turiÅŸti străini în fiecare an. În total, incluzand vizitatorii naÅ£ionali, aproape 10 milioane de oameni viziteaza Algarve în fiecare an.

Coasta de sud a regiunii Algarve, care se intinde pe aproximativ 200 km, este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Europa.

Mărginită pe două laturi de Oceanul Atlantic, zona Algarve este separata de restul Portugaliei printr-o serie de munÅ£i josi. În partea de est, râul Guadiana formează o frontieră pitoreasca cu Å£ara vecina, Spania.

Capitala regiunii, Faro, este construita în jurul unui port fermecător, la marginea unei lagune. AtracÅ£iile sale principale includ un muzeu maritim si o catedrala din secolul al XIII-lea.

De-a lungul coastei, spre est, se afla una din cele mai luxoase statiuni din Europa, Quinta do Lago, unde vizitatorii pot juca golf sau pot explora Rezervatia Naturala Ria Formosa.

La fel de celebra este staÅ£iunea Vilamoura, situata în centrul regiunii Algarve. Zona care cuprinde 1600 de hectare cuprinde mai multe hoteluri de înaltă calitate, restaurante ÅŸi o gamă impresionantă de facilităţi sportive.

Albufeira, in partea de vest, este cea mai mare statiune turistica din regiune, oferind activitati turistice pe tot parcursul anului.
Zona mai linistita a regiunii Algarve începe de la Lagos, localitate care gazduieste un port de agrement modern, multe biserici vechi ÅŸi o plajă lungă, cu nisip fin. La vest de Lagos, spre coasta atlantică, se afla frumoasele sate Luz, Burgau ÅŸi Salema, cu străzi înguste, case vopsite în alb, ÅŸi cu o tradiÅ£ie veche de pescuit.

La Sagres, locul cel mai de sud - vest din Europa, intalnim frumuseÅ£ea accidentata din Algarve. Orasul este un monument al Printului Henry Navigatorul, un erou naÅ£ional, a cărui experienţă în elaborarea hărÅ£ilor de navigaÅ£ie ÅŸi in predare i-au adus un loc în cărÅ£ile de istorie. Asezat pe un promontoriu, locul vechii cetati este acum ocupat de un castel si o busola uriaÅŸe realizate din pietricele.

În anii 1960, Algarve a devenit o destinaÅ£ie foarte populară pentru turiÅŸti, în principal pentru cei din Marea Britanie. A devenit de atunci o destinaÅ£ie comună pentru germani, olandezi ÅŸi irlandezi. Multi dintre aceste turiÅŸti au propriile lor care în regiune. In Algarve există publicatii si ziare in limba engleză, care se adresată în mod specific aceastei comunitati.

În plus faţă de frumusetile naturale si o multime de plaje, Algarve a investit în crearea unei reÅ£ele de terenuri de golf. Bine-cunoscutele plaje din Algarve se intind de la Praia da Marinha la Armação de Pêra. Un oraÅŸ balnear bine cunoscut este Caldas de Monchique.

Algarve este o destinaÅ£ie populară pentru turism, în primul rând datorita plajelor sale, climatului mediteranean, siguranÅ£ei, bucătăriei ÅŸi costurilor relativ reduse.

Posibilitatile de cazare în staÅ£iunile din Algarve variază de la unitati de cazare foarte luxoase la pensiuni tradiÅ£ionale, situate în oraÅŸele mici ÅŸi satele din jurul coastei Algarve. În ultimii 50 de ani, Algarve a înregistrat o creÅŸtere în dezvoltare, în special din partea unor dezvoltatori straini. De-a lungul ultimilor câÅ£iva ani, mulÅ£i turiÅŸti care vizitează Algarve s-au mutat departe de staÅ£iuni ÅŸi au ales confortul unei pensiuni traditionale din Algarve, multe dintre acestea fiind conduse de populatia originara din din Anglia, Olanda, Germania, veniti aici pentru o calitate mai buna a vietii.