Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Albufeira


12 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


Hotelul CS Salgados Mar***** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), chiar in zona dunelor de pe plaja Salgados, oferind o panorama deosebita asupra coastei zonei Algarve, a terenurilor de golf si a rezervatiei naturale din apropiere. Distante pana la: plaja – 100 m, Lisabona – 260 km.

Hotelul CS Salgados Mar*****, construit si inaugurat in anul 2011, situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere. Rezervatia naturala Laguna Salgados se afla la numai 300 m de hotel.


Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa***** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve). Distante pana la: plaja – 90 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 40 km, terminalul de autobuze – 3 km, gara – 7 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 200 m.

Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa*****, construit si inaugurat in anul 2004, situat la 90 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere.


Hotelul Sheraton Algarve***** este situat la 250 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), pe o stanca cu vedere catre coasta Algarve si Oceanul Atlantic. Distante pana la: centrul statiunii – 8 km, cel mai apropiat aeroport – 30 km, terminalul de autobuze – 8 km, gara – 10 km, cazinou – 12 km, port – 12 km, supermarket – 800 m.

Hotelul Sheraton Algarve*****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2007, cu arhitectura maura, situat la 250 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este una dintre cele luxoase unitati de cazare din zona, fiind ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere.


Aparthotelul Alfagar Suite**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind vederi incantatoare catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 200 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 33 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 50 m, terenul de golf Balaia – 50 m, terenul de golf Salgados – 9 km, terenul de golf Vilamoura – 12 km, zona comerciala „Areias Sao Joao” – 1.5 km, centrul vechi al statiunii Albufeira – 5 km.

Aparthotelul Alfagar Suite****, construit si inaugurat in anul 2009, situat la 200 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), ocupa, impreuna cu complexul Alfagar Village o suprafata de 11 hectare; ambele locatii sunt inconjurate de gradini luxuriante. Complexul ofera acces privat direct pana la plaja, pe scari, prin Alfagar Village.


Hotelul Alfamar Beach & Sport Resort**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 80 m, cel mai apropiat aeroport – 35 km, cazinou – 20 km, port – 20 km, supermarket – 4 km, terminalul de autobuze – 500 m, gara – 20 km.

Hotelul Alfamar Beach & Sport Resort****, construit in anul 1976 si renovat complet in 2002, situat la 80 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care ofera toate conditiile necesare pentru o vacanta relaxanta la malul Oceanului Atlantic.


Hotelul Aqua Pedra dos Bicos**** este situat la 180 m de plaja (catre care are acces direct), in centrul statiunii Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic, catre statiune si catre faleza, pana la Vilamoura. Distante pana la: centrul statiunii – 200 m, cel mai apropiat aeroport – 40 km, cazinou – 20 km, port – 20 km, supermarket – 500 m, terminalul de autobuze – 1000 m.

Hotelul Aqua Pedra dos Bicos****, construit in anul 2008, situat la 180 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de soare si plaja, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele obiective turistice din zona.


Hotelul Porto Bay Falesia**** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind o panorama exceptionala catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: centrul statiunii – 8 km, cel mai apropiat aeroport – 35 km, cazinou – 14 km, port – 14 km, Vilamoura – 14 km.

Hotelul Porto Bay Falesia****, construit in anul 1998 si renovat complet in 2007, situat pe malul marii in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru cei care vor sa se bucure de soare si plaja, cat si pentru cei care doresc sa viziteze principalele obiective turistice din zona.


Hotelul Vila Gale Atlantico**** este situat la 300 m de plaja da Gale si la 6 km de centrul statiunii Albufeira (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 42 km, cazinou – 22 km, port – 6 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 10 km.

Hotelul Vila Gale Atlantico****, construit in anul 1988 si renovat partial in 2006, situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care garanteaza odihna si relaxare adultilor si distractie celor mici.


Hotelul Vila Gale Praia**** este situat chiar pe plaja Gale si la 6 km de centrul statiunii Albufeira (Algarve). Distante pana la: cel mai apropiat aeroport – 42 km, cazinou – 22 km, port – 6 km, terminalul de autobuze – 6 km, gara – 10 km.

Hotelul Vila Gale Praia****, construit in anul 1989 si renovat complet in 2005, situat la 100 m de plaja da Gale, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, care garanteaza odihna si relaxare adultilor si distractie celor mici.


Complexul de apartamente Alfagar Village*** este situat pe malul marii, in statiunea Albufeira (Algarve), oferind vederi incantatoare catre Oceanul Atlantic. Distante pana la: plaja – 200 m, centrul statiunii – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 33 km, cazinou – 20 km, port – 10 km, supermarket – 50 m, terenul de golf Balaia – 50 m, terenul de golf Salgados – 9 km, terenul de golf Vilamoura – 12 km, zona comerciala „Areias Sao Joao” – 1.5 km, centrul vechi al statiunii Albufeira – 5 km.

Complexul de apartamente Alfagar Village***, construit in anul 1988 si renovat partial in 2009, situat la 200 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), ocupa, impreuna cu aparthotelul Alfagar Suite o suprafata de 11 hectare; ambele locatii sunt inconjurate de gradini luxuriante. Complexul ofera acces privat direct pana la plaja, pe scari.


Complexul de apartamente Aqua Mar*** este situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira, zona Olhos d’Agua (Algarve). Distante pana la: centrul statiunii – 5 km, cel mai apropiat aeroport – 30 km, cazinou – 15 km, port – 7 km, supermarket – 300 m, terminalul de autobuze – 5 km, gara – 10 km.

Complexul de apartamente Aqua Mar***, construit in anul 2008, situat la 300 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru turistii care prefera sistemul de masa in regim self - catering.


Hotelul Rocamar Beach*** este situat la 50 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve). Distante pana la: centrul statiunii – 50 m, cel mai apropiat aeroport – 42 km, port – 1.5 km, terminalul de autobuze – 2 km, gara – 7 km.

Hotelul Rocamar Beach***, construit in anul 1972 si renovat complet in 2006, situat la 50 m de plaja, in statiunea Albufeira (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, cu acces direct catre plaja.

Albufeira

Începând cu anii 1970, pitorescul oraÅŸ pescaresc Albufeira a devenit capitala turistică a regiunii Algarve. Plajele sale cu nisip auriu ÅŸi viaÅ£a de noapte vibranta atrag turiÅŸti din toate colÅ£urile Europei, care sosesc în masă în timpul lunilor de vară.

În epoca romană, Albufeira se numea Baltum; poduri romane pot fi vazute in Paderne ÅŸi Guia. Maurii, care au ocupat oraÅŸul în secolul al VIII-lea, i-au schimbat denumirea în Al-Buhera, ceea ce înseamnă "Castelul de pe mare". Pe parcursul a cinci secole de dominaÅ£ie arabă, Al-Buhera a sustinut comertul cu Africa de Nord ÅŸi, împreună cu Faro, a fost una dintre ultimele fortarete maure care au fost cucerite de portughezi în 1250.

Golfuri mici, cu plaje cu nisip, din apropiere de Albufeira sunt înconjurate de stânci inalte de gresie, oferind umbră pe timpul verii, dar ÅŸi protecÅ£ie împotriva vântului în timpul iernii.

Cele mai importante proiecte imobiliare se află la est de Albufeira, incluzand Montechoro, Areias de São João ÅŸi Oura, unde se afla o multime de hoteluri, baruri, restaurante ÅŸi discoteci.

Există o mare varietate de unitati de cazare disponibile in Albufeira, de la campinguri la hoteluri de lux de cinci stele şi, desigur, o gamă largă de cazare in complexe de apartamente. Locul de amplasare central al staţiunii face ca Albufeira sa fie statiunea preferata a multor jucători de golf. Aceasta se bucura de 3 terenuri de golf: Salgados (pentru cei mai experimentati), Balaia (pentru incepatori) si Pine Cliffs (terenul propriu al hotelului Sheraton).

Albufeira se bucura de plaje excelente, mai ales "Plaja Pescarilor" - Praia dos Pescadores - care pot fi accesate printr-un tunel din centrul oraÅŸului. Olhos de Agua si Falesia sunt alte plaje situate foarte aproape de centrul statiunii Albufeira; acestea au o multime de facilitati pentru turisti. Plajele sunt minunate, dar în timpul verii pot deveni foarte aglomerate; dacă nu doriÅ£i să împărtiti plaja cu sute de alti turisti, puteti explora dintre cele mai mici si mai silenÅ£ioase, ca de exemplu Praia da Galé sau Sao Rafael, la marginea statiunii Albufeira; desi sunt situate la cativa kilometri de crentul statiunii, acestea ofera facilitatile necesare turistilor (sunt amenajate) si ofera, in plus, un peisaj magnific gatie formatiunilor de stanci, care le inconjoara.

Până la 1960, Albufeira era un sat pescaresc, ca multe altele de-a lungul coastei. Cu timpul a devenit insa o destinaÅ£ie îndrăgită, fiind declarat "oras" în 1986; graniÅ£ele sale continua sa se extinda ÅŸi astăzi.

Exista restaurante pentru toate gusturile ÅŸi bugetele, iar Albufeira are, desigur, cea mai antrenanta viata de noapte dintre statiunile din regiunea Algarve, accentul punându-se pe centrul sau modern, care este situat la doar 2 km spre est. Montechoro are o mare varietate de baruri, cluburi ÅŸi restaurante, de-a lungul a ceea ce a fost poreclit "FâÅŸia".

OraÅŸul vechi este centrat în jurul piaÅ£ei principale, la scurtă distanta plaja, plin cu restaurante. Există, de asemenea, o multime de baruri, discoteci, teatre de strada, trupe live ÅŸi o multitudine de evenimente, festivaluri ÅŸi concerte în timpul lunilor de vară. In Albufeira are loc una dintre cele mai mari petreceri de Anul Nou, cu concerte în oraÅŸul vechi ÅŸi focuri de artificii pe plaja.

Biserica São Sebastião din Piata Miguel Bombarda are o impresionanta usa in stil manuelin. De aici, strada 5 de Outubro conduce printr-un tunel direct pe plaja. Pe Praia dos Barcos puteÅ£i vedea barcile de pescuit colorate, specifice zonei, ÅŸi pescari care descarca peÅŸte sau isi dreg plasele.

Nu trebuie sa ratati nici arcada de pe strada Vechii Biserici (Travessa da Igreja Velha), dovada a ocupatiei maure a localitatii. „Biserica Veche", din numele strazii, se refera la ceea ce a fost odata o moschee, ulterior transformata in biserica crestina si distrusa de cutremurul din 1755.

Turnul cu ceas de pe strada Bernardino de Sousa este considerat o comoara locala, iar clopotul de fier cu filigran este iluminat in zilele de sarbatoare.

Un alt turn care merita mentionat este turnul cu ceas al Bisericii Matriz, care dateaza din secolul al XIX-lea; are 28 de metri inaltime si completeaza biserica alba neo-clasica, in al carei interior se afla o lucrare a pictorului local Samora Barros, chiar deasupa altarului.

La galeria de arta locala municipala au loc diverse expozitii, in timp de muzeul local gazduieste o colectie de ceramica medievala Ming.

La 10 km de Albufeira se afla Zoomarine - un parc maritim, unde se ofera educatie despre viata din salbaticie prin interactiunea omului cu delfinii.