Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Albena


37 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 11 - unitati de 4 stele , 22 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Albena

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Flamingo Grand*****  este amplasat in centrul statiunii turistice Albena, la aproximativ 150 m de plaja.

Renovat in anul 2009, Hotelul Flamingo Grand***** din Albena oferi turistilor servicii de 5 stele asigurate de un personal calificat si foarte bine instruit. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

 Hotelul Maritim Paradise Blue & Spa***** este localizat in partea centrala a statiunii Albena cu vedere la mare, pe plaja Marii Negre.

  Hotelul Maritim Paradise Blue & Spa din statiunea Albena reprezinta o constructie noua de 5*, situat in partea centrala a statiunii, ce si-a deschis portile in Vara anului 2017

Paradise Blue promite turistilor sai servicii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, restaurante a-la-carte si buffet cu preparate culinare exceptionale din produse ecologice pure, precum si baruri.

Pentru un sejur linistit si relaxant, Hotelul Paradise Blue***** ofera turistilor sai un Centru Spa & Wellness cu programe unice si inovatoare de tratament, precum si o piscina in aer liber cu o vedere mirifica spre Marea Neagra. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Flamingo 4*  Albena, se afla la circa 200 metri distanta fata de plaja in linie dreapta.

Hotel Flamingo din Albena , clasificat la 4 stele este construit in 2006 si prezinta conditii bune de cazare . Se afla in apropiere de hotelul cu nume omonim Flamingo Grand si este o varianta de cazare mai aceesibila fata de acesta fara a avea insa toate facilitatile de care dispune hotelul de 5 stele.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Gergana**** se afla exact la malul marii, pe plaja, in partea de sud a statiunii Albena din Bulgaria.

Renovat complet in 2008, hotelul Gergana**** din Albena se bucura de avantajul situarii chiar pe plaja din Albena. Hotelul Gergana 4**** este unui din cele mai apreciate hoteluri din statiune, avand servicii ireprosabile si conditii bune de cazare, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kaliakra 4**** din Albena este unul din cele mai cautate hoteluri din statiune si beneficiaza de o arhitectura originala si servicii foarte bine apreciate. Hotelul este situat pe malul marii, in partea nordica a statiuni, la poalele dealurilor pitoresti acoperite de vegetatie bogata.

Renovat in anul 2007, Hotelul Kaliakra**** din Albena satisface si cele mai exigente gusturi, confortul oaspetilor fiind prioritatea principala.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kaliakra Mare ( fostul Dobrotitsa)  este situat in zona centrala a statiunii Albena, la circa 20 metri de plaja.

Hotelul Kaliakra Mare din Albena este fostul Hotel Dobrotitsa renovat complet pentru sezonul de vara 2018 si redenumit tinand cont de vecinatatea cu hotelurile Kaliakra  si de noul aspect al hotelului. Noul hotel ofera conditii foarte bune de cazare raportat la tarifele de cazare si masa, iar situarea pe plaja este un avantaj major al acestuia.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kaliakra Superior**** este situat direct pe plaja statiunii Albena, in partea de nord a statiunii si dispune de o frumoasa panorama asupra statiunii si Marii Negre.

Renovat in anul 2007, Hotelul Kaliakra Superior**** din Albena satisface si cele mai exigente gusturi, confortul oaspetilor fiind prioritatea principala. Hotelul are 1 lift panoramic, dispozitive moderne de energie solara si sistem central de aer-conditionat.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara

Hotelul Laguna Beach**** din Albena este situat pe tarmul Marii Negre, pe plaja, in zona de sud a statiunii.

Hotelul Laguna Beach 4**** din anul 2014 a fost preluat de o companie franceza si se va numi: Club Lookea Authentique, este un hotel placut si confortabil, situat in partea sudica a statiunii Albena, chiar pe plaja. Hotleul ofera cazare in camere confortabile si spatioase, majoritatea cu vedere la mare. Hotelul face parte din grupul Laguna, in care mai sunt incluse si hotelurile Laguna Mare si Laguna Garden, ambele de 4 stele. Hotelul Laguna Beach 4**** a fost renovat ultima data in 2011.

Programul de animatie si activitatile de divertisment se vor desfasura numai in limba franceza.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Laguna Garden**** este situat la 150  metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic “Medica”, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes.

Hotelul Laguna Garden**** din Albena este situat in imediata apropiere de hotelurile Laguna Mare 4**** si Laguna Beach 4**** din Albena si reprezinta o alegere excelenta pentru petrecerea vacantei in Albena. Hotelul este situat intr-o zona foarte linistita si verde a statiunii, dar aproape de plaja: circa 150 m. distanta de aceasta. Camere confortabile, servicii calitative, preparate delicioase preparate de catre bucatarii bulgari, va vor asigura un concediu linistit si memorabil in Bulgaria.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Malibu**** din Albena a fost reclasificat la 4 stele in 2013 ca urmare a imbunatatirilor aduse acestui hotel. Situarea hotelului in zona centrala, la circa 200 de metri de plaja din Albena este un avantaj.

Hotelul Malibu**** din Albena a fost complet renovat si ca urmare, incepand cu 2013, hotelul se bucura de clasificarea de 4 stele. Alegeti un sejur la hotel Malibu 4**** si va veti putea bucura de servicii de calitate, preparate delicioase si distractie pe cinste!


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

In Vara anului 2014 Hotelul Ralitsa Superior**** a fost preluat de lantul hotelier PrimaSol si au fost redenumite:

- PrimaSol Ralitsa Superior **** este fostul Corp principal  al hotelului Ralitsa Superior ( 4 stele in 2013

- PrimaSol Ralitsa Superior Garden *** este fostul corp Sector K. al hotelului Ralista Superior ( 4 stele in 2013 )

 Complexul hotelier  PrimaSol Ralitsa Superior /Garden *** este situat la 950 de metri de plaja, intr-o zona linistita a statiunii Albena, fiind caracterizat de servicii deosebite si confort ridicat.

 Complexul hotelier  PrimaSol Ralitsa Superior Club - Ralista Superior/Garden din Albena se evidentiaza prin varietatea serviciilor de care dispune si prin trafiele avantajoase atat pentru familii cu copii, cat si pentru grupurile de prieteni. Distanta fata de plaja este compensata prin varietatea posibilitatilor de distractie, dar si zona foarte linistita si pitoreasca in care se afla hotelul. Dupa ultima renovare integrala efectuata in 2003 hotelul are conditii de cazare si facilitati de cel putin 3 stele plus sau chiar 4. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

In Vara anul 2014 Hotelul Ralitsa*** standard  a fost preluat de lantul PrimaSol modernizat,reclasificat la 4 stele si opereaza acum sub denumirea de PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club****. 

PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club***.  este situat la 950 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Club - Ralitsa Superior Aqua Club***. ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Albena. Ultima renovare a fost in 2000.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Sandy Beach **** este situat in centru statiunii Albena, la 50 de metri de plaja.

Ca urmare a renovarii complete a hotelului in 2011, hotelul Orlov a fost clasificat la 4**** si redenumit Hotel Sandy Beach 4****. In afara de avantajul de a fi renovat, hotelul beneficiaza de o pozitie privelegiata in statiunea Albena -  in apropiere de zona centrala, dar si in imediata apropiere a plajei. Pana la magazine din zona sunt doar cativa pasi, o sumedenie de locuri de joaca, taverne cu preparate delicioase si posibilitati variate de distractie.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul .Com*** este situat la o distanta de aproximativ 900 metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

 Hotelul .Com*** este unul din hotelurile care ofera serviciul de \"ultra all inclusive\". Situat in apropiere de intrarea in statiunea Albena, hotelul prezinta o larga gama de servicii de alimentatie atat in cadrul hotelului, cat si pe plaja! Hotelul se afla intr-o zona foarte linistita si plina de verdeata, fiind potrivit pentru un concediu relaxant.

 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Althea*** este situat la o distanta de 850 de metri de malul marii, in zona de parc a statiunii Albena.

Hotelul Althea*** din Albena creaza o ambianta placuta, de confort si de relaxare, avand servicii bune la tarife foarte avantajoase.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren de sport multifunctional

Hotelul Amelia 3* (fostul Drujba) este situat in partea centrala a statiunii Albena, la o distanta de 100 de metri de la plaja.

Incepand cu 2013 fostul hotel Druzba a fost redenumit in Hotel Amelia 3*** iar capacitatea de cazare a fost completata cu un corp nou de confort ridicat similar 4 stele de 40 camere duble noi si spatioase. S-au renovat lobby-bar si sunt lifturi noi.Hotelul poarta numele primei femei care a zburat deasupra Oceanului Atlantic, detinatoarea a numeroase recorduri aviatice si autoare de bestseller-uri dedicate experientei de a zbura - Amelia Earhart. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Arabella Beach*** este situat pe plaja, pe malul Marii Negre. Hotelul reprezinta o buna varianta de cazare, marea majoritate a camerelor beneficiind de vedere la mare.

 Arabella Beach*** - clasificat oficial la 4 stele, insa aprecierea noastra este ca numarul de stele corespunzator confortului real oferit este de 3 stele plus -  este un hotel modern situat in primul rand de hoteluri, in zona de nord a statiunii Albena, destinat atat pentru odihna familiei, cat si pentru ocazii speciale, seminare si evenimente sportive, fiind deschis tot timpul anului. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Boryana*** este situat la 30 m. de plaja, in zona central-sudica a statiunii Albena, la circa 300 m. de modernul centru balneologic „Medica”. Hotelul Boryana se invecineaza cu hotelurile Nona si Elitsa.

Hotelul Boryana*** din Albena va fi complet renovat in 2013! Hotelul beneficiaza de o localizare in primul rand de la plaja (20 m.) si conditii bune de cazare in camere confortabile, majoritatea cu vedere la mare.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Dobrudja*** din Albena se afla in centrul statiunii Albena si este cea mai inalta cladire din statiune. Distanta fata de plaja - circa 400 metri. 

 Hotelul Dobrudja*** din Albena este o cladire cu 18 nivele ce ofera cazare in camere frumoase si confortabile, iar turistii se pot bucura de mese delicioase la o sumedenie de restaurante cate inconjoara hotelul , oferind produse delicioase si accesibile. Situarea in centrul statiunii este un avantaj al hotelului, oferind parcurgerea in scurt timp a oricarei distante dorite, fie catre plaja,fie catre centrele comerciale, calarie, terenuri de tenis etc. De asemenea, turistii de la etajele superioare se pot bucura de o vedere panoramica minunata.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul  Elitsa*** din statiunea Albena este situat chiar pe plaja, in zona central-sudica a statiunii.

Hotelul Elitsa*** este considerat ca un hotel de 3 stele superior, datorita conditiilor bune de cazare si a serviciilor deosebite. Hotelul ofera un bun raport pret/confort si beneficiaza de avantajul pozitionarii foarte bune in statiune - chiar pe malul marii. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kaliopa*** este localizat in statiunea Albena, pe malul marii, la circa 20 m. de plaja.

Hotelul Kaliopa*** din Albena dispune de o amplasare privilegiata pe malul marii, oferind oaspetilor sai un restaurant cu preparate culinare traditionale bulgaresti, piscina exterioara, camere confortabile, pentru un sejur linistit si relaxant.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kompas*** este situat la 650 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

 Hotelul Kompas*** din Albena reprezinta o varianta de cazare accesibila in statiunea Albena, o buna selectie pentru turistii care cauta un concediu relaxant si odihnitor.

 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Laguna Mare*** este situat la 150  metri de plaja, in zona central-sudica, la doar la cativa metri de centrul balneologic “Medica”, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes. 

Hotelul Laguna Mare*** clasificat oficial la 4 stele, insa aprecierea noastra este ca numarul de stele corespunzator confortului real oferit este de 3 stele plus ( 3 * +) din Albena reprezinta o alegere buna pentru petrecerea unei vacante in familie in statiunea Albena. Hotelul se afla langa hotelurile Laguna Garden si Laguna Beach si oaspetii se pot bucura majoritatea facilitatilor acestor hoteluri. Hotelul Laguna Mare 4*** este situat intr-o zona linistita si verde a statiunii Albena iar o parte din camere beneficiaza de vedere la mare. Ultima renovare a hotelului Laguna Mare 4**** a fost in 2000.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vilele Magnolia*** sunt localizate in statiunea Albena, la aproximativ 900 m distanta fata de plaja Marii Negre.

Vilele Magnolia*** sunt fostele vile EST, localizate in zona de parc a statiunii Albena, fiind renovate in anul 2003, oferind oaspetilor sai un sejur linistit.  


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Magnolia*** este situat la 750 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

Unul din avantajele hotelului Magnolia*** din Albena este ca acesta a fost renovat in anul 2010. Hotelul este situat intr-un cadru placut, in mijlocul parcului natural ce inconjoara statiunea Albena, intr-o zona linistita si relaxanta.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Magnolia Lux*** din Albena este situat la 800 de metri de plaja, conditiile de cazare excelente fiind un avantaj. Hotelul este situat intr-o zona linistita si plina de vegetatie.

Hotelul Magnolia Lux*** din Albena este situat in mijlocul unei oaze de verdeata oferind posibilitatea petrecerii unei vacante linistite si relaxante.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara

Hotelul Mura*** din Albena reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din Albena, ca raport calitate pret. Hotleul se afla in zona sudica a statiunii, chiar pe plaja.

Hotelul Mura*** din Albena face parte din grupul de hoteluri Gergana, Slavuna si Mura avand constructie si pozitie aproape identice, dar cu deosebirea ca e singurul din cele trei care nu a fost renovat. Hotelul este o varianta buna de cazare datorita pozitiei sale, a serviciilor si tarifelor practicate. Ultima renovare a fost efectuata in 2001.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

 Hotelul Nona 3*** se afla in zona de sud a statiunii Albena, pe plaja, fiind usor accesibil din zona centrala a statiunii. Hotelul reprezinta una din cele mai bune unitati de cazare ca raport calitate/tarif din statiune. 

  Hotelul Nona 3*** din Albena a fost complet renovat in 2011 si prezinta cazare in camere confortabile la tarife accesibile. Serviciul de all incusive reprezinta un alt punct de atractie al hotelului, impreuna cu situarea lui in primul rand de hoteluri de la plaja. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Orhideea*** este situat la 500 metri de plaja in zona de parc a statiunii Albena.

Arhitectura moderna a hotelului Orhideea*** din Albena, precum si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si relaxare.  Hotelul a fost renovat in anul 2003.


FACILITATI: Aqua Park, Pet Friendly- Animale de companie, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Primassol Ralitsa Superior Aqua Club*** sunt localizate in statiunea Albena, la aproximativ 950 m distanta fata de plaja.   

Primassol Ralitsa Superior Aqua Club sunt fostele Vilele Vita Park renovate si modernizate complet incepand cu sezonul 2014 si fac parte din noul complex Primassol Ralitsa Superior Club. Primassol Ralitsa Superior Aqua Club*** dispun de conditii foarte bune de cazare, echipate ulta modern, oferind turistilor sai serviciile si facilitatile din cadrul Hotelului Primassol Ralitsa Superior Aqua Club.

In vara 2018 un numar de inca 27 vile renovate vor oferi excelente conditii de petrecere a vacantelor in familie.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Deluxe*** se afla in statiunea Albena, la 950 de metri de plaja. A fost renovat in anul 2017-2018. Este fostul Hotel Lora si face parte din grupul hotelier PrimaSol Ralitsa Superior impreuna cu hotelurile PrimaSol Ralitsa Superior Garden (fostul corp Ralitsa Sector K) si PrimaSol Ralitsa Superior (cladirea principala).

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Garden*** se afla in statiunea Albena, la 900 de metri de plaja. Este fostul corp Ralitsa Sector K si face parte din grupul hotelier PrimaSol Ralitsa Superior impreuna cu hotelurile PrimaSol Ralitsa Superior Deluxe (fostul Lora) si PrimaSol Ralitsa Superior (cladirea principala).

Aqua Park

FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara

Hotelul Slavuna**** este situat direct pe plaja in Albena, in zona de sud a statiunii, in apropiere de hotelurile Gergana 4**** si Mura 3***.

Hotelul Slavuna a fost reclasificat in 2013 la 4**** datorita imbunatatirilor si renovarilor efectuate intre anii 2008 - 2013. Consideram ca clasificarea corecta este insa 3 stele plus sau chiar 4 . Hotelul ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante minunate in Albena, fiind situat chiar la malul marii, oferind o atmosfera de liniste, servicii de calitate si tarife concurentiale.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Vita Park*** este situat la 960 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

Hotelul Vita Park*** din Albena ofera o gama larga si variata de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. Ultima renovare a hotelului a fost in 2001.

Aqua Park

FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Teren de sport multifunctional

Vilele Vita Park*** sunt localizate in statiunea Albena, la aproximativ 950 m distanta fata de plaja.

Vilele Vita Park*** din Albena, fac parte din acelasi complex cu Hotelul Vita Park, oferind clientilor sai serviciile si facilitatile de la hotel. Vilele Vita Park*** dispun de conditii bune de cazare, fiind inconjurate de vegetatia abundenta a parcului.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Oasis** este situat in partea centrala a statiunii Albena, la 100 de metri de plaja.

Renovat in anul 2010, Hotelul Oasis** din Albena este foarte apreciat de turisti atat datorita pozitionarii acestuia cat si datorita serviciilor hoteliere si a dotarilor interioare de calitate.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Panorama** din Albena se afla la o distanta de circa 600 de metri de plaja.

Hotelul Panorama** din Albena a fost complet renovat in perioada 2007-2008 si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. Hotelul se afla intr-o zona linistita a statiunii Albena. Desi are doar 2 stele clasificare are conditii de cazare de 3 stele. 

Albena

     O statiune reprezinta o zona sau localitate construita sau dezvoltata natural ca un areal dedicat odihnei, relaxarii, refacerii si petrecerii vacantei familiilor, un punct de socializare si de petrecere distractiva a timpului liber. Albena reprezinta o intruchipare reusita a unui astfel de concept. Incepand de la faptul ca accesul in statiune se poate face numai printr-o singura "poarta" de intrare, continuand cu faptul ca statiunea este marginita de o frumoasa rezervatie naturala si terminand cu faptul ca intreaga statiune este administrata de o companie (care are in management si terenuri agricole din zona, de pe care sunt aduse produsele in restaurantele din statiune), Albena este o statiune moderna, care se bucura de continuie imbunatatiri si care ofera sejururi pentru orice tip de clientela: de la persoane varstnice care doresc relaxare, la familii cu copii si tabere de copii/ petreceri de absorvire sau petrecerea diverselor evenimente in familie si la intalniri de afaceri & relaxare.

     Albena este una din cele mai moderne statiuni turistice din Bulgaria, printre cele mai apreciate si iubite de pe tot litoralul bulgaresc. Albena dispune de oferte accesibile la hoteluri de 3*, dar si de hoteluri de lux de 4 si de 5* care se intrec in a indeplini doleantele oaspetilor sai. Albena se afla in zona de Nord a litoralului bulgaresc, la mica distanta de orasul Balchik (care conserva Resedinta de Vara a Reginei Maria a Romaniei) si putin mai la nord de orasul Varna (oras care beneficiaza de aeroport si dispune in sine de multiple obiective turistice importante). Distanta intre statiunea Albena si Bucuresti este de circa 360 km, deci este cam la aceeasi distanta cu orasul Piatra Neamt, sau cu Drobeta Turnu-Severin. Albena este mai apropiata de orasul Bucuresti decat de orasul Sofia - capitala Bulgariei. De la statiunea Vama Veche la Albena sunt doar 70 km. distanta.

      Albena este situata pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata si este considerata a fi una din cele mai moderne si pline de verdeata statiuni. Numele statiunii este dat dupa numele fetei – Albena –simbolul frumusetii si a puritatii in literatura bulgara. 

     Albena ofera cazare in multiple hoteluri, oferind posibilitati de cazare pe toate gusturile si bugetele: de la hoteluri de 4*, la bungalow-uri si la casute de vara. Albena ofera toate atuurile unui concediu perfect pentru toate categoriile de turisti, o lume a serviciilor de inalta calitate, avand o gama foarte larga de oferte si posibilitati de recreere. Nisip fin, mare curata ca de cristal si actiune pe placul fiecaruia: fie un sejur linistit si relaxant, fie un sejur plin de activitati sportive si de divertisment – asta veti gasi in Albena. Club de yacht de elita, scoala de calarie, diving, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei si altele. In statiune se afla cea mai importanta baza de tratament de pe litoralul Marii Negre, care ofera peste 120 tipuri de proceduri cu implicarea diversilor factori de tratament balnear.

     Varietate mare de restaurante, cafenele, pub-uri, baruri, discoteci, taverne, cafe-baruri, amplasate in mijlocul parcului surpind privirea printr-o multitudine de culori. Puteti vizita multiple cluburi de noapte precum “Gorsky Tzar” si “Dobrudja”, teatru de variete. Restaurantele ofera in principal preparate pe baza de peste.

    Merita mentionat si impresionantul Aquapark - Aquamania, dar si numeroasele piscine, bazine si locuri de joaca pentru copii, discoteci pentru copii. Pe 1 Iunie in fiecare sezon isi deschide portile cel mai mare Aqua Park din Albena - AQUAMANIA - cu o suprafata de 40.000 mp in apropiere de Variete Cassino si Hotel Ralitsa. AQUAMANIA dispune de echipamente unice, de inalta calitate, cu tobogane de apa pentru toate varstele, care garanteaza vizitatorilor momente de neuitat. Turistii din anumte hoteluri beneficiaza de acces gratuit la Aquapark. Detalii la fiecare oferta a fiecarui hotel.

     In statiune exista si Sali de Conferinte dotate cu aparatura moderna petntru desfasurarea intilnirilor de afaceri sau festivitatilor, inclusiv posibilitati de traducere sincrona.

     Statiunea cuprinde si diverse posibilitati de excursii: se pot vizita Galeria de Icoane, Muzeul de Istorie, orasul vechi din Balcik (sec V i.C.). Deoarece anual statiunea e plina de nemti si francezi, standardul serviciilor este foarte ridicat. De asemenea exista posibilitati de calatorie pe raul Batova, de vizitare a padurii Balta – rezervatie naturala, una din putinele rezervatii in care se gaseste padurea de liane, bogata in flora si fauna. Statiunea Albena are chiar si statie meteo proprie pentru a asigura confortul planificarii vacantei.

    Albena ofera diverse activitati culturale: International Children's Fest, Golden Antenna Festival of Musical and Entertainment TV Programs, Pop-Rock festival, Coast of Hope Festival. Se organizeaza multe concerte, concerte simfonice, concursuri pentru copii (desen pe asfalt), galerii de arta, teatru de papusi. Se pot oferi excursii de o zi pana la Varna, Sofia sau Istambul, excursii pe litoralul bulgar.

     STATIUNE ECO-FRIENDLY. Managementul statiunii Albena a implimentat un proiect de utilizare a Panourilor Solare pentru a oferi energie pentru incalzirea apei. Situarea statiunii, dar si arhitectura hotelurilor existente ofera o oportunitate excelenta pentru instalarea Panourilor Solare, acestea fiind instalate pe hotelurile deja existente (acoperis), dar si pe ultimele constructii din statiune. Odata cu introducerea panorilor solare, se doreste introducerea si utilizarea panourilor photovoltaice  O alta metoda de producere a energiei electrice va fi tranformarea deseurilor in electrivitate (se vor procesa resturile de la restaurante), iar energia electrica produsa astfel va fi utilizata la sisteme de incalzire.Toate eforturile sunt concentrate pentru a asigura o ambianta "eco-friendly" si atmosfera placuta vizitatorilor sai. Scopul final este crearea unei statiuni Eco-Fiendly si pastrarea nealterata a naturii si parcului natural in care se afla statiunea. Statiunea Albena a fost recunoscuta oficial in 2016 ca avand cea mai mare influenta asupra sectorului turistic din Bulgaria.

       Conceptul ALL INCLUSIVE PLUS pentru hotelurile: Kaliakra, PrimaSol Ralitsa Superior, PrimaSol Ralitsa Aqua Club, .Com si Vita Park. Bauturile de import, micul dejun si cina tarzie vor fi inlocuite de o varietate de seri tematice, programul Dine Around, Seara Chef-ilor, Cocktailuri, bufet pentru copii cu mancare proaspata si sanatoasa, produse Bio - productie proprie Albena, specilitati la gratar, seri de bauturi alese. Noul concept ALL INCLUSIVE PLUS se va concentra, de asemenea, pe o varitate de activitati sportive precum "mersul nordic", golf pe plaja, aqua splash, dans, aerobic etc. De asemenea se va acorda o deosebita atentie meniurilor pentru copii care vor fi bazate pe produse alimentare eco.

In fiecare an in statiune se aduc imbunatatiri si modernizari statiunii:

 • incepand cu anul 2013, Albena a oferit turistilor sai posibilitatea de a lua lectii de yoga si golf. Lectii de golf se vor lua la Complexul Lighthouse Golf Resort cu ajutorul instructorilor profesionisti (la cerere si contra cost). Cursurile de yoga sunt desfasurate de instructori calificati in fiecare sezon.
 • in anii 2014 si 2015 s-au dat in folosinta noi terenuri de joaca pentru copii, situate langa hotelurile Nona, Kaliopa, Gergana, Vita Park, Ralitsa Superior, Oasis si Kompas.
 • s-au construit noi alei din lemn pentru carucioare de copii si/sau persoane cu dizabilitati.
 • In sezonul de vara se va ofera acces gratuit la cateva terenuri de volei pe plaja, de fotbal si de tenis de camp. S-au inaugurat 3 noi terenuri de tenis de camp.
 • Serile tematice si petrecerile in gradinile de vara sunt principalele atractii pentru sezonul de vara. Se ofera preparate din bucataria bulgara, franceza, italiana, greaca si mexicana intr-un decor select. Meniuri noi cu preparate sanatoase, cu o gama variata de peste proaspat, fructe de mare, legume si fructe.
 • Incepand cu 2017 oaspetii statiunii au avut posibilitatea sa utilizeze autobuze electrice noi, asigurand transportul de la zona de "sus" a statiunii catre plaja.
 • In sezonul 2017, in statiunea Albena s-au inaugurat 7 noi terenuri de tenis ajungand astfel acum la un total de 19 suprafete de joc in cele 8 centre: Centrul de tenis Flamingo Grand; Centrul de tenis Kaliopa; Centrul de tenis Ralitsa; Centru de tenis Sandy Beach; Centrul de tenis Orchideya; Centrul de tenis Dobrotitsa; Centrul de tenis Malibu; Centrul de tenis Albena. Toate terenurile de tenis respecta cerintele Federatiei Internationale de Tenis pentru organizarea de turnee internationale de tenis si din cauza conditiilor climatice favorabile si o buna întretinere a instalatiilor, perioada de functionare a terenurilor de tenis in aer liber dureaza pana la sfarsitul lunii octombrie.
 • in 2017 si 2018 a fost dat in folosinta un mijloc de transport inedit, direct de la zona de "sus" a statiunii catre zona de "jos"si anume: 2 scari rulante intre zona hotelurilor Magnolia catre centrul statiunii la Hotel Oasis
 • In sezonul 2018 Aquamania si-a marit suprafata si a primit noi tobogane si jocuri acvatice. De asemenea, hotelul .COM, prin sistemul All Inclusive Plus, face parte din familia hotelurilor AQUAMANIA alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park.
 • PISCINA OLIMPICA EXTERIOARA (50m x 25m) inaugurata in 2018- deserveste grupurile de sportivi inotatori precum si turistii ce doresc sa-si doboare propriile recorduri la inot.
 • Modernizarea Centrului Ecvestru al Albenei ofera noi oportunitati de initiere in acest sport aristocratic alaturi de instructori licentiati, precum si noi variante de trasee romantice de calarie la apus de soare.
 • Datorita succesului pe care l-a avut prima biblioteca gratuita pe plaja, sunt acum functionale inca 10 noi BEACH LIBRARY

       Acces la Internet in camerele de hotel - Toti oaspetii cazati în statiune beneficiaza de Wi-Fi  gratuit. Reteaua de Internet fara fir acopera toate în aer liber si în zonele publice (holuri, terase, zone de piscina, strazi principale, plaja), toate camerele din Flamingo Grand, Flamingo, Kaliakra, Primasol Ralitsa Aqua Club, Slavuna, Mura, Sandy Beach si Amelia Superior si mai mult de 90% din camerele din Laguna Beach, Laguna Mare si hoteluri in Laguna Garden. Reteaua Wi-Fi va acoperi, de asemenea, camerele din Gergana, Boryana, Dobrotitsa, Kaliopa, Vita Park, Panorama, Vile Magnolia, Arabella Beach, Oasis si hoteluri in Primasol Ralitsa Superior.

       Concertele in aer liber vor continua in lunile de vara. Filmele preferate vor rula sub stele intr-o atmosfera romantica de cinema. Oaspetii vor putea "fura" cateva sfaturi culinare de la bucatarii care vor tine lectiile de sushi si macaroons frantuzesti. Vor fi organizate seri tematice cu degustari de vinuri din podgoriile Albenei unde oaspetii pot afla lucruri interesante despre tehnologia si filosofia vinificatiei.

      Bucatarii sefi din hotelurile Flamingo Grand, Kaliakra, Gergana, PrimaSol Ralitsa Aqua Club, Sandy Beach, Malibu, Laguna Beach, Arabella Beach, Laguna Garden si Laguna Mare vor continua sa isi prezinte interpretarile culinare in cadrul serilor tematice. "High Tea", numit astfel dupa ceaiul traditional englezesc, va fi servit in mai multe locatii. Oaspetii cafenelei Panorama de la etajul 15 al hotelului Dobrudja vor fi calauziti prin Europa de Chef Todorov prin intermediul unor deserturi speciale. De asemenea, va fi introdusa o noua creatie culinara - un desert dietetic pentru cei cu diabet zaharat. Turistii vor putea vizita restaurantele a-la-carte iar nota de plata va putea fi trecuta pe camera si platita la check-out prin simpla prezentare a buletinului/pasaportului sau a cheiei de la camera.  Oaspetii VIP ai hotelurilor Flamingo Grand, Kaliakra si Gergana vor fi rasfatati cu perne pufoase si comfortabile, o selectie de cosmetice de baie, camere aromatice sau mic dejun de bun venit cu un smoothie shot "eye-opener".

         O adevarata magie de apa se intinde pe o suprafata de aproximativ 30.000 metri patrati in statiunea Albena, Bulgaria. Vizitatorii parcului acvatic AQUAMANIA au posibilitatea de a se distra pe cele 4 benzi de 314 metri lungime ale Pro Racer-ului sau sa se bucure de calatoria cu familia prin mega tubul de 183 metri lungime - Mammoth. Nici Tornado sau Free Fall-ul de 77 metri inaltime nu sunt de ratat! Rauri serpuiesc in jurul copacilor umbriti (Lazy River), fluxuri de apa se izbesc in canioane stancoase (Wild River), fantani explodeaza in culori si forme, in timp ce interiorul este sculptat in pietre milenare.  Copiii se vor bucura de un paradis plin de culoare, atractii acvatice precum Kids Tornado, Kids Race, Kids Twister, Kids Mini River, efecte fascinante precum Turtle Space Deck, Turtle Fountain si Laguna Balboa, spatii de joaca si multe altele. Informativ: Perioada functionare Aquamania 2020: 01.06.2020 - 15.09.2020 (Ultima zi de functionare).

Harta:

Plaje - Albena

      Datorita plajei largi de nisip, care beneficiaza de intrare foarte lina in Marea Neagra, Albena este deseori comparata cu statiunea Mamaia din Romania. Aceeasi caracteristica a dus la ideea ca statiunea Albena este foarte potrivita familistilor, in special familiilor cu copii mici. 

       Plaja din Albena are o lungime de circa 6 -7 km. si latimea maxima este de 150 m. Nisipul este fin si curatat periodic. Plaja din Albena este una din cele mai bune plaje din Bulgaria, fiind foarte bine intretinuta de catre managementul statiunii. Albena se deosebeste insa de Mamaia prin structura acesteia: in Mamaia asezarea hotelurilor este liniara, in Albena seamana cu un ciorchine de struguri. Statiunea se bucura de plaje distinse cu renumitul Blue Flag.