Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Akti Elias


8 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul Acrotel Athena Pallas Village***** este situat in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja. La 9 kilometri se afla statiunea Nikiti si la 11 kilometri se afla statiunea Neos Marmaras.

Complexul Acrotel Athena Pallas Village***** din statiunea Akti Elias se adreseaza celor care cauta o vacanta relaxanta la malul marii Egee si celor care cauta servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Acrotel Athena Residence***** face parte din Complexul Athena Pallas din Akti Elias, dar este mai intim, oferind cazare in 20 de maisonette de lux renovate in 2019, cu peluza verde, in jurul unei piscine de 600 mp, cu mici cascade si o insula, jacuzzi si piscina pentru copii. Hotelul se afla la 9 km de Nikiti si 11 km de Neos Marmaras.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Anthemus Sea Beach***** se afla situat chiar pe plaja, in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti.

Hotelul Anthemus Sea Beach***** din Akti Elias, situat in Halkidiki, pe bratul Kassandra, ofera conditii ideale pentru o vacanta de vis la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Acrotel Elea Village**** (fost Acrotel Elea Village) este situat in statiunea Akti Elias, la 50 de metri de plaja.

Acrotel Elea Village**** din Akti Elias este un hotel confortabil, inconjurat de verdeata cu specific mediteranean, la malul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Acrotel Lily Ann Beach*** este situat in statiunea Akti Elias, in apropiere de Nikiti. Hotelul se afla la aproximativ 30 de metri de plaja, avand in fata golful Toroneos.

Hotelul Lily Ann Beach*** din Akti Elias este locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul Koviou Holiday Village este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla la 4 minute de mers pana la plaja Koviou, aproximativ 250 de metri de mare.

Complexul Koviou Holiday Village 3* se afla intr-un cadru natural deosebit, langa plaja Elia, fiind intins pe o suprafata de 14.000 mp. Inconjurat de palmieri si maslini, hotelul ofera vacante relaxante, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente Agrili Resort - Luxury Apartments 2* este situat in statiunea Akti Elias, la aproximativ 250 de metri de plaja.

Situate intr-o zona linistita, apartamentele Agrili Resort - Luxury Apartment 2* din Akti Elias, reprezinta destinatia ideala de cazare pentru vacante alaturi de familie.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Makednos**+ este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, in zona Elia Beach, la 5 kilometri de Nikiti si 13 kilometri de Neos Marmaras. Hotelul se afla pe plaja Koviou, la 60 de metri de mare.

Pozitionat ideal, langa plaja, hotelul Makednos**+ din Akti Koviou este locul perfect pentru petrecerea vacantei la malul marii Egee.