Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Aheloy


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Aheloy

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Situat la circa 22 km sud de Nessebar, extraordinarul complex Wave Resort***** din zona Aheloy a fost inaugurat in 2019, oferind conditii exceptionale de cazare la malul Marii Negre! Camere confortabile, unele cu iesire directa in piscina, servicii ireprosabile, un minunat mini-Aquapark, restaurante cu concept inovator si bucatarie variata, multiple piscine exterioare si cladiri ultra-moderne, care ocupa o suprafata totala de peste 41.000 mp. (unul dintre cele mai mari resorturi din Bulgaria).

Wave Resort este localizat pe plaja, fiind relativ izolat, dar pentru o mai usoara "pozitionare" acesta este situat intre Aheloy (micul satuc la circa 2 km departare), si orasul Pomorie ( circa 6 km .

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complexul The Vineyards Resort**** se afla la circa 2 km de satucul Aheloy si circa 3 km de satul Kableshkovo. Distanta fata de plaja este de circa 3,5 km (plaja de la Aheloy). Complexul ofera transport pana la plaja \"Shuttle Bus\" Aheloy - Ravda - Nessebar - Sunny Beach contra cost.

Distanta fata de statiunea Sunny Beach/orasul Nessebar - 9 km. Complexul este izolat si foarte linistit, oferind confort si cazare in conditii de lux. Complexul The Vineyard Resort cuprinde trei areale: 1) Complexul Vineyards ce include si Hotelul Vineyards Health, SPA&Beauty 4****; 2) Complexul de vile de lux in apropiere - Floral Hills; 3) Un alt complex de 15 vile \"Floral Roads\" situat la doar 400 m de Vineyards Resort. Shuttle Bus la Nessebar. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotel Midia Family Resort*** este situat pe plaja in statiunea Aheloy.

Cu o suprafata totala construita de 72612 mp, Midia Grand Resort marcheaza un nou standard al calitatii si confortului, combinat cu linistea garantata si vederea catre mare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Sunrise Gardens Aparthotel*** se afla la 300 de plaja si 1.5 km de centrul Aheloy.

Hotelul a fost construit in 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara

Sunrise River Beach Resort ** este localizat la 1.5 km centrul orasului Aheloy la 15 minute de mers pe jos de plaja Aheloy Beach, la 2.4 km de South Ravda Beach, 19.3 km distanta de cel mai apropiat aeroport din Burgas, la 8 km de Sunny Beach si la 10 km de orasul antic Nessebar.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aparthotelul Marina Cape , este situat in inima golfului Aheloy, la doar cateva minute de Sunny Beach, Nessebar si Pomorie si la doar 19 km de aeroportul international Burgas.

Imbinand perfect marea, luxul, confortul, serviciile de calitate, distractia si facilitatile lumii moderne, hotelul Marina Cape, reprezinta practic un mic orasel care poate satisface si cele mai exigente cerinte.

Aheloy

Aheloy este un satuc mic, asezat in dreptul unei fasii de plaja salbatica si partial amenajata. Distanta fata de Ravda este de numai 1 km, iar fata de Nessebar de circa 7 km. (sud de acesta). Localitatea se afla la circa 1 km. de plaja, dar zona din apropierea plajei a fost modernizata in ultimii ani. In acest fel au aparut cateva unitati moderne de cazare care ofera tarife mult mai mici de cazare decat statiunile celebre din zona, dar au conditii similare cu acestea. In statiune veti regasi si cateva resort-uri (complexe) de lux, care practic incearca sa creeze micro-statiuni cu servicii complete: cazare, restaurant, magazine, camere duble sau apartamente in regim self-katering, piscine si plaje.

Harta:

Plaje - Aheloy

Plaja din dreptul localitatii Aheloy este destul de lunga, doar partial amenajata, avand portiuni de nisip fin si pietris fin. In unele zone plaja este lata pana la 80 m., in altele fiind ingusta de numai 3 m. In general intrarea in mare este lina, dar pe alocuri exista si pietris.