Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agios Nikolaos


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Agios Nikolaos

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Antigoni Beach**** este situat pe plaja Livrochio, pe coasta de est a bratului Sithonia. Hotelul se afla intre statiunile Agios Nikolaos si Ormos Panagias.

Hotelul Antigoni Beach**** din Agios Nikolaos, Sithonia, are vedere spre marea Egee si spre muntele Athos si este locul ideal pentru relaxare impreuna cu familia sau cu prietenii, pe una dintre cele mai frumoase plaja din Halkidiki.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Assa Maris Beach 3* este situat in peninsula Halkidiki, bratul Sithonia, la 4.5 kilometri de Pergadinkia, 9 kilometri de Agios Nikolaos si 11 kilometri de Nikiti. Complexul hotelier se afla chiar langa plaja si apa cristalina a marii Egee.

Avand o suprafata totala de 20.000 de metri patrati, complexul hotelier Assa Maris Beach din Agios Nikolaos, dispune de toate facilitatile si serviciile, pentru petrecerea unei vacante de vis, alaturi de familie si prieteni. Complexul a fost renovat partial in 2013.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Agios Nikolaos

Peisajle din Agios Nikolaos sunt foarte variante. In campii la est si sud-est de sat, predomina padurile de maslini. Spre sud, muntele Itamos castiga in inaltime pe bratul Sithonia si este complet acoperit cu padure. O data cu extinderea acesteia spre nord-est (Salonikiou Beach) o parte semnificativa din teritoriul satului este acoperit cu paduri. Satul are si segmente de deal netede, alocate agriculturii. Pe plaja exista hoteluri si pensiuni, precum si gospodariile individuale care au fost construite incepand cu anii 1980. Cel mai inalt punct de pe teritoriul Agios Nikolaos este mountele Karvounas (aprox. inaltime. 550 m), in partea de sud-vest (Vourvourvou).

Plaje - Agios Nikolaos

Plaje:Salonikiou Beach, Pyrgos Beach, Livrochio Beach, Latoura Beach, Lagonissi Beach, Livari Beach, Vourvourou Beach, Karidi Beach, Zografou Beach, Galana Nera, o plaja situata intre Diaporos si Agios Isidoros. Pe langa plaje, Golful Vourvourou are cca. 9 insule dandu-i acestuia un aspect de laguna. Insula Diaporos, cea mai mare insula, este partial locuita. Agios Isidoros, este insula cea mai din est. Spre toate insulele si plajele de pe insule se poate ajunge numai cu barca.  

Obiective culturale:

Obiective turistice vechi de valoare, demne de vizitare in sens strict nu existenta. Cu toate acestea, o sa doriti sa aruncam o privire la: Turnul bizantin cu ceas de la Pyrgos Beach (ruine) si Mega Teichos de la Vourvourou (Livari).