Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agios Nikitas


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Politia*** se afla pe munte, deasupra si in apropierea micutei localitati Agios Nikitas. Chiar daca distanta fata de plaja (in linie dreapta) este relativ mica - numai 550 m., pentru a ajunge la plaja e va cobori o panta ocolitoare care lungeste drumul la circa 2 km.

Hotel Politia*** de pe insula Lefkada se bucura de o arhitectura traditionala greceasca si de camere moderne si confortabile. Pozitionarea hotelului permite admirarea frumoasei panorame a insulei Lefkada. Camere moderne, locatie linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este amplasat pe dealurile verzi ale localitatii Agios Nikitas, la aproximativ 500 de metri de plaja. Aceasta localitate are un peisaj incredibil compus din culturi de maslini, nisipuri de aur si ape cristaline. Este o destinatie ideala pentru vacanta prin pozitia sa la o distanta de 12 km de capitala Lefkada, in regiunea vestica si mai salbatica a insulei.

Hotelul Santa Marina*** din Agios Nikitas, insula Lefkada, este unul modern si este decorat in stilul traditional grecesc.


Hotelul Agios Nikitas 2**+ este situat la 150 de metri de plaja Agios Nikitas, la 2 kilometri de plaja Kathisma si la 12 kilometri de capitala insulei, orasul Lefkada.

Supermarketul si statia de autobuz se afla la 100 de metri de hotel.

Agios Nikitas 2**+ din insula Lefkada este un hotel construit in stil traditional grecesc, ce ofera cazare in camere confortabile, creand un mediu ospitalier si relaxant la malul marii Ionice.


Hotelul Kalypso** se afla in satul Agios Nikitas din Lefkada, la 250 m de plaja. 

A fost construit in stil traditional in 1991 si ofera o minunata vedere asupra localitatii, marii si dealurilor impadurite.

Se afla la 12 km de orasul Lefkas si 30 km de aeroportul Aktio.

Plaje binecunoscute: Milos 700 m, Pefkoulia 1.5 km, Kathisma 4.5 km, Egremni 25 km, Porto Katsiki 31 km.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Complexul Odyssey** este situat in localitatea Agios Nikitas. Cea mai apropiata plaja este la 150 de metri.

Situat intr-o zona linistita, complexul Odyssey** din Agios Nikitas, insula Lefkada, dispune de toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante relaxante.