Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Agios Ioanis


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kastro Maistro*** se afla aproape de plaja de la Agios Ioannis din frumoasa insula Lefkada, Grecia. Distanta fata de plaja este de circa 700 m. (panta)

Kastro Maistro din insula Lefkada este o varianta de cazare convenabila, confortabila si completa. Piscina exterioara, apropierea de plaja, accesul la bucatarie - toate reprezinta avantaje ale acestei locatii. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Complexul de apartamente este situat in zona nordica a insulei Lefkada, oarecum in apropiere de intrarea rutiera pe insula. Avantajul acestei locatii este dat de apropierea fata de una din cele mai cunoscute Manastiri (care cuprinde si o minigradina zoologica) de pe insula. Localitatea se numeste Agios Ioannis.

Distanta fata de plaja cea mai apropiata, in linie dreapta, este de circa 1 km., dar localizarea reprezinta si un bun punct de pornire pentru descoperirea cu masina (sau chiar si cu ATV) a insulei Lefkada. Distanta fata de orasul Lefkada este de circa 1.5 km.

Complexul de apartamente Villagio Maistro 3* se intinde pe o suprafata de 12000 de metri patrati, in Agios Ioannis, intr-o zona linistita si inverzita a insulei Lefkada. Proprietarul locatiei administreaza si un alt complex din zona si anume Kastro Maistro.

Villagio Maistro reprezinta o varianta buna de cazare, intr-o zona linistita si pitoreasca din statiune, fiind accesibil si destul de confortabil ca punct de pornire pentru descoperirea insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul de studiouri San Giovanni 4* este situat in Agios Ioannis, din insula Lefkada, la o distanta de 3 kilometri de capitala, orasul Lefkas. Hotelul se afla la doar 50 de metri de plaja statiunii.

Situat intr-o zona linistita, in imediata apropiere a plajei, hotelul San Giovanni 4* ofera relaxare la malul marii Ionice.