Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Aghios Ioannis


5 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Amazon Mykonos Resort and Spa***** este localizat la 4.6 km de aeroportul din Mykonos, la 6 km distanta de port si la 4 km de centrul orasului Mykonos cu restaurante si baruri, la 10 minute e mers pe jos de plaja Agios Ioannis.

Hotelul Amazon Mykonos Resort and Spa***** pune la dispozitia turistilor sai suite si vile decorate unic cu vedere la Marea Egee, precum si o piscina infinita in aer liber, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


Hotelul Mykonos Grand este situat pe plaja Aghios Ioannis (unde s-a filmat pelicula Shirley Valentine), la doar 4.2 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei, unde se afla zona de cumparaturi, cluburi, baruri si restaurante (precum celebrul restaurant Nobu-Matsuhisha), la 4.5 kilometri de aeroport, la 4.6 kilometri de port, la 4.2 kilometri de Psarou (si restaurantul Nammos) si la 6 kilometri de faimoasa plaja Paradise Beach. La 50 de metri de hotel se afla statia de autobuz, de unde turistii pot lua transportul in comun catre orasul Mykonos sau catre plaja Ornos.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Saint John este situat pe plaja Aghios Ioannis si la 4.5 kilometri de orasul Mykonos.

Ocupand o suprafata de 20.000 de metri patrati, hotelul Saint John din Aghios Ioannis, insula Mykonos, se afla pe o plaja minunata, intr-un cadru natural deosebit, unde nemarginitul marii Egee se uneste cu cerul. Acest hotel de lux ofera o gama larga de facilitati si servicii, cum ar fi piscina exterioara, piscina interioara, centru SPA si plaja privata.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lithos by Spyros and Flora**** este localizat la 4.5 km de aeroport, la 4 km distanta e centrul orasului Mykonos si la 2 km de plaja cu nisip din Ornos, la aproximativ 150 m de plaja din Agios Ioannis.

Hotelul Lithos by Spyros and Flora**** este un complex recent inaugurat, construit in stilul autentic al Cicladelor cu studiouri si apartamente, avand design modern.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Manoulas Beach este situat pe plaja Aghios Ioannis, la 5 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei. Arhitectura traditionala si facilitatile de lux, precum si serviciile de calitate si ospitalitatea personalului fac din hotelul Manoulas Beach locul ideal pentru petrecerea vacantei de vara.