Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Acharavi


8 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grecotel Costa Botanica ( fost  Gelina Village & Aqua Park) ***** este situat pe plaja in Acharavi - Insula Corfu si se intinde pe o suprafata de 113 223 mp, cu o capacitate de 1000 paturi. Este format din 13 cartiere, aqua park-ul si zona de plaja. Se afla la 35 km de orasul Corfu, 38 km de aeroport, 35 km de port, 28 km de Dassia. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Acharavi Beach**** este situat pe plaja Acharavi, in insula Corfu.

Hotelul Acharavi Beach**** este construit pe o plaja de nisip lunga de 7 kilometri, fiind un loc ideal de cazare pentru familiile cu copii. Aici oaspetii hotelului se pot bucura de o atmosfera placuta, relaxanta, intr-un cadru natural feeric.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Almyros Beach *** este situat la 20 de metri de plaja Almyra, in zona nordica a insulei Corfu, la 38.5 kilometri de Aeroportul International Corfu si de capitala insulei, orasul Corfu.

Hotelul Almyros Beach *** este ideal pentru familiile cu copii dar si pentru cuplurile aflate in vacante romatice, datorita pozitionarii sale intr-o zona linistita a insulei, plina de verdeata.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Century Resort**** este situat in Acharavi la 650 m de plaja lunga de 8 km, in minunata insula Corfu. Se afla la 40 km de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Acharavi Garden*** se afla la 150 m de plaja din Acharavi, 36 km de aeroport, 500 m de centrul localitatii, 150 m de zona cu magazine, restaurante si baruri si 350 m de statia de autobuz.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Lena Mare Boutique Hotel*** este situt in Acharavi, in zona de nord a insulei Corfu.

O parte din camere au vedere catre apa azurie a Marii Ionice.

Gradinile ce inconjoara hotelul creeaza o atmosfera de paradis, la numai 700 m de plajele nisipoase.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mr And Mrs White Corfu (4 chei) este localizat la 600 m de plaja din Acharavi, 35 km de aeroportul international din Corfu (CFU), 200 m de centrul localitatii, 37 km de orasul Kerkyra si 200 m de zona cu magazine, restaurante si baruri.

Hotelul este destinat cuplurilor si persoanelor peste 16 ani.


Apartamentele Elena (2 chei) sunt situate in Acharavi la 350 m de plaja, destul de aproape de centrul localitatii si la 38 km de aeroport (CFU). Plaja din Acharavi este formata din nisip si pietris.