Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

2 Mai


7 - unitati de cazare

4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala plaje: 1000m

Numar de plaje: 1

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaje Mixta nisip cu pietris, Plaja organizata, Plaje pentru copii mici

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip

Mai multe despre plajele din 2 Mai

Pensiunea Mioara se afla in 2 Mai, langa tabara de copii, la 130 metri distanta de plaja.


Complex turistic Perla este situat in statiunea 2 Mai, la 30 metri de plaja.


Complex Sea Star se afla in 2 Mai, la 150 metri distanta de plaja. Sea Star se afla la 1,2 km distanta de plaja de nudisti, 1,6 km de plaja Golful Pescarilor si la 4,8 km de portul de agrement Acvamania Limanu.


Casa Rotaru se afla in 2 Mai intr-o zona linistita, la 500 metri distanta de plaja si la 5 minute pana la Vama Veche.


Villa Mugur se afla in statiunea 2 Mai, la 600 metri distanta de plaja.


Pensiunea Casa Margo este situata aproape de iesirea din 2 Mai spre Vama Veche, pe dreapta, la 180 metri de mare (in linie dreapta).

Casa Margo este una din vilele care ofera cel mai bun confort pentru turistii cazati in 2 Mai. Pensiunea a fost construita in anul 2003.


Vila Lara se afla in statiunea 2 Mai, la 50 metri de plaja. Vila Lara a fost deschisa in iulie 2017.

2 Mai

Lungime plaja: 1000m

     Satul 2 Mai, este situat la 5 km sud de frumosul oras Mangalia, imediat dupa Portul Maritim al orasului. Satucul este apreciat pentru tarifele mici de cazare, conditiile de cazare modeste dar confortabile, avand un aer aparte, de vacanta low-cost. In localitatea-statiune 2 Mai se poate din orasul Mangalia cu microbusele din zona (se pot lua si de la Gara Feroviara din Mangalia) sau cu taxiul. La 2 Mai plaja este deseori ocupata de cei care isi instaleaza corturile aici petrecand uneori perioade mari de timp in sezonul de vara. In ultimii ani 2 Mai s-a bucurat de un grad de ocupare foarte ridicat, fiind apreciata si de familisti, dar si de tineri si de non-conformisti. In localitate au aparut multiple vile si pensiuni, unele dintre acestea apartinind unor figuri publice binecunoscute. Cazarea in 2 Mai se face numai la vile si case de vacanta, in zona neexistand hoteluri - acesta este unul din aspectele care dau zonei farmecul sau caracteristic. O mare parte din turisti folosesc camparea in corturi care se amplaseaza oriunde, inclusiv in curtile localnicilor.

     Capacitatea oficiala de cazare in statiune este una foarte mica: doar 3 pensiuni de 3* si anume: Casa Margo, Casa Eugenia si Maricioiu, apoi un hostel + o pensiune + o vila de 2*, si toate celelalte unitati de cazare reprezentante de camere sau apartamente inchiriate in regim hotelier. 

    Posibilitatile de agrement sunt reduse, in zona sunt doar cateva restaurante si terase, majoritatea vizitatorilor preferand sa petreaca seara fie in orasul Mangalia, fie in celelate statiuni din sudul litoralului romanesc.

Harta:

Plaje - 2 Mai

     Plaja de la 2 Mai este marginita la nord de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia. In varf de sezon aceasta portiune de plaja este destul de aglomerata. In sud veti regasi o portiune neamenajata de litoral, care comunica cu plaja de la Vama Veche. In general plaja din 2 Mai este neamenajata si ocupata haotic. Intrarea in mare este destul de lina, nisipul deseori curatat.